OK

OK Cancel

Thank you

Close

HUDALDRINGSALGORITME UDVIKLET I
SAMARBEJDE MED DERMATOLOGER.

IDENTIFICER, HVAD DER ER VIGTIGST FOR DIN HUD, OG HVAD DER FREMSKYNDER HUDENS ALDRING FOR AT FINDE DEN RIGTIGE HUDPLEJEPROTOKOL TIL DIG.

Start nu

Scanner 7 tegn på aldring...

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Den ikke-så-hemmelige formel på anti-age hudpleje

Liftactiv
Liftactiv

Vores nye anti-age lancering er helt uden hemmeligheder. Kun hyaluronsyre, peptid og vitamin C. Små molekyler, der gør store underværker for hud med aldringstegn – så hvorfor ikke lade dem gøre deres allerbedste?

Forstå hudens behov
Når vi bliver ældre mindskes produktionen af en af de vigtige kilder til hudens ungdommelige udseende – hyaluronsyre. Det lyder måske skræmmende, men det er faktisk helt normalt. Hyaluronsyre produceres naturligt af kroppen og hjælper huden med at forblive fugtet med sin unikke evne til at binde vand. Så længe vi har tilstrækkeligt med huyaluronsyre i huden, kan den holde sig glat og elastisk. Men så snart huden mister mere hyualuronsyre end den producerer, begynder rynkerne at blive synlige.

Med alderen forsvinder hyaluronsyren fra vores hud. Det er en naturlig proces, der fremskyndes af exposome-faktorer såsom UV-stråling, forurening, søvnmangel, varme og kulde. Og hvem kan undgå alle disse faktorer?

Tag hånd om hudens behov
Derfor lancerer vi den NYE Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler. Et serum med 1,5 % hyualuronyre - som giver et boost direkte til huden. Serummet har en progressiv udfyldende effekt på ansigtet og øjenkonturerne, hvilket indebærer at resultatet på huden forbedres gradvist for hver dag serummet anvendes. Efter bare en uge bliver huden synligt fyldigere, og fine linjer og rynker reduceres synligt allerede efter to ugers brug.

Opskriften på anti-age hudpleje Den NYE Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Serum kombinerer hyaluronsyre med Vichy vulkansk vand, C-vitamin og peptider.   Vulkansk vand fra kilderne i Vichy er rige på 15 vigtige mineraler, der hjælper med at forstærke hudens naturlige forsvar. C-vitamin giver huden glød, og peptider er kendt for sin positive virkning på rynker.

Til sensitiv hud
At tage hånd om sin hud, indebærer at give huden den bedst mulig pleje. Og som om selve produktet ikke er godt nok i sig selv, er prikken over i'et, at det er udviklet til sensitiv hud og testet under dermatologisk kontrol. Det er uden parfume og ikke-komedogent (det tilstopper ikke porerne).

Få den fulde effekt
Få den størst mulige effekt ved at gøre den NYE Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Serum til en del af din daglige hudplejerutine. Begynd rutinen med en rens, fx med Pureté Thermale 3-i-1 ansigtsrens. Fortsæt ved at give huden et boost med Minéral 89 Booster. Påfør derefter forsigtigt 2-3 dråber serum og vent på, at det absorberes helt. Afslut med Liftactiv Supreme anti-age dagcreme til normal/kombineret hud.

Nu hvor du kender den ikke-så-hemmelige formel på anti-age hudpleje, håber vi, at du vil give den videre til din hud også. Pas på dig selv! 

VICHY

Vores ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleje

3-i-1 Rensepleje

( 2 kommentarer )

Dagcreme SPF30

Dagcreme SPF30

go to top