OK

OK Cancel

Thank you

Close

Huden i overgangsalderen - gå forandringerne i møde

At have det godt med sig selv og hvile i sin krop er noget, som de fleste af os gerne vil opnå. Men i forbindelse med at overgangsalderen (også kaldet menopause) indtræder, kan det kræve en ekstra indsats.

Når vi som kvinder kommer i overgangsalderen sker der nemlig en række ændringer i vores hormonbalance, som også påvirker vores hud. Det kan betyde, at du skal skifte dine hudplejeprodukter ud med nye, der giver den rette pleje. Hos Vichy har vi skabt en hudplejeserie, der er særligt udviklet til den sensitive hud i overgangsalderen.

HUDEN I OVERGANGSALDEREN - GÅ FORANDRINGERNE I MØDEHUDEN I OVERGANGSALDEREN - GÅ FORANDRINGERNE I MØDE
HUDEN I OVERGANGSALDEREN - GÅ FORANDRINGERNE I MØDE

Hvad sker der med huden i overgangsalderen?

Vichy-Neovadiol-Phtoto-Model-Duo-Barbara-Susan-1839-RVB.jpegHvad sker der med huden i overgangsalderen?
Hvad sker der med huden i overgangsalderen?

Langt de fleste kvinder kommer i overgangsalderen, når de er omkring 50 år. Overgangsalderen er den periode omkring kvindens sidste menstruation, hvor der sker ændringer i de mængder progesteron og østrogen, som kroppen udskiller.

Ubalancen i hormonniveauet giver ofte anledning til humørsvingninger, hedeture og søvnbesvær men kan også skabe forandringer i huden.

Når hormonniveauet ændrer sig, fornyer cellerne i huden sig ikke lige så hurtigt som tidligere. Huden vil føles tør, mindre elastisk, spændstig og tyndere mens antallet af rynker bliver flere. Og dem der allerede er, bliver mere tydelige.

De hormonelle forandringer kan også gøre, at huden bliver mere fedtet og bumset, hvilket for mange kan føles som pubertethud, der er kommet retur.

Du kan påvirke forandringerne

Der er ingen mirakelkur til de hormonelle forandringer, som din krop gennemgår under overgangsalderen. Men der findes alligevel nogle plejende produkter mod de hudproblemer, der kan hjælpe dig godt på vej. Med de rigtige hudplejeprodukter kan du være proaktiv og påvirke nogle af de forandringer, der sker i huden på grund af overgangsalderen.Hudplejeprodukterne kan hjælpe med at give mere glød, elasticitet og spændstighed til den sensitive hud.

Q-of-body-text-2-and-image-Quote-dk.jpgQ-of-body-text-2-and-image-Quote-dk.jpg
Q-of-body-text-2-and-image-Quote-dk.jpg

For heldigvis sker aldring af huden ikke fra den ene dag til den anden men gradvist.


Skab en god hudplejerutine i overgangsalderen

Vichy Neovadiol Post Day Cream and SerumVichy Neovadiol Post Day Cream and Serum
Vichy Neovadiol Post Day Cream and Serum

I 25 år har Vichy forsket i, hvad der sker med huden hos kvinder under og efter overgangsalderen. Målet har været at finde ud af, hvad man kan gøre for at kompencere for de alderstegn på huden, som skyldes overgangsalderen.

Forskningen har vist, at der er fire aktive ingredienser, hyaluronsyre, proxylane, hepes og hedione, som kan hjælpe mod tør og slap hud, give en mere jævn hudtone og samtidig virke mod rynker.

Det har været fundamentet for at skabe vores hudplejeserie, Neovadiol, der er særligt udviklet til kvinder under og efter overgangsalderen.


Hudplejeprodukter til kvinder i overgangsalderen

Vichy-Neovadiol-Photo-Still-Application-Susan-1-RBV-LD-(1_2).jpgHudplejeprodukter til kvinder i overgangsalderen
Hudplejeprodukter til kvinder i overgangsalderen

Neovadiol Peri-Menopause en hudplejeserie skabt til kvinder, der gerne vil have effektive og sensoriske produkter under overgangsalderen.

Hudplejeserien, som består af dagcreme, natcreme, øjencreme og ansigtsserum, bruger de fire aktive ingredienser til at kompensere for ubalancen i huden og give dig en mere spændstig, fyldig og strålende hud.Hudplejerutine med Neovadiol

Med Neovadiol Peri-Menopause får du en komplet serie af hudplejeprodukter, du kan indføre i din morgen- og aftenrutine, der giver din hud lidt ekstra kærlighed.

Rens
Uanset alder er det vigtigt at rense din hud morgen og aften. Når du kommer i overgangsalderen er det desuden en fordel at undgå ansigtsvask, da det kan udtørre huden. Du kan med fordel bruge et renseprodukt, der ikke skal skylles ud og indeholder fugtgivende ingredienser.

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 rensepleje er en rensemælk, skintonic og øjenmakeup-fjerner i én, der passer til alle hudtyper – også den sensitive. Denne rensepleje skal ikke skylles af.

Serum
Med et serum kan du give din hud intens næring med aktive ingredienser. Vichy Neovadiol Meno 5 BI-Serum kombinerer vulkansk vand, der rig på 15 mineraler, Proxylane, cassia-ekstrakt, vitaminerne B3-C-E og omega 6 & 9. Serummet er særligt udviklet til kvinder i og efter overgangsalderen og testet under dermatologisk kontrol.

Med dette serum kan du reducere rynker, forbedre mørke pigmentpletter og forbedre hudens udstråling.

Dag- og natcreme
I forbindelse med overgangsalderen er en fugtighedscreme en vigtig del af din hudplejerutine. Du skal gerne finde en, der kan hjælpe med at holde på fugten i din hud.

Vichy Neovadiol Peri-Menopause Dagcreme bidrager til en mere fyldig og spændstig hud samtidig med, at den giver en mere ensartet hudtone. Cremen har en let konsistens, der giver øjeblikkelig fugt. Dagcremen fås både til normal/kombineret hud og til tør hud, så du kan få samme gavnlige effekt, uanset hvilke udfordringer du oplever med huden i overgangsalderen.

Om natten oplever mange kvinder at få hedeture, der kan stå i vejen for en god nattesøvn. Med Neovadiol Peri-Menopause Natcreme kan du få en kølende følelse efter påføring, samtidig med at den kompenserer for den synlige effekt, som overgangsalderen kan have på huden. Natcremen har en målrettet effekt på tab af fylde og kan hjælpe med at give en mere ensartet hudtone og mere fylde.

Øjen- og læbepleje
Også den sensitive hud omkring øjnene og læberne kan miste sin spændstighed og mangle fylde. Med Neovadiol Øjen- og Læbecreme kan du udglatte konturerne ved øjnene og overlæben, så huden øjeblikkeligt virker mere spændstig. Du kan bruge øjen- og læbeplejen både morgen og aften.

Særlig pleje til hals
Som noget helt nyt har Vichy skabt Neovadiol Phytosculpt, som er den første af Vichy’s ansigtscremer, der målrettet arbejder med at opstramme huden på halsen og give en mere defineret ansigtskontur. Når cremens unikke tekstur køles ned, forvandles den til en film, der opstrammer huden.

Det betyder, at uanset om du ønsker at opstramme, tone eller forme din hals, vil du kunne se øjeblikkelige resultater. Neovadiol Phytosculpt indeholder flere fedtholdige ingredienser, som plejer, giver fugt og komfort til tør og sensitiv hud, uden at den føles fedtet.

Vichy-Neovadiol-model-with-product_1.jpgNeovadiol Post-Menopause serie
Neovadiol Post-Menopause serie

Læs hvordan du med en simpel massage med Neovadiol Phytosculpt får fantastiske resultater i artiklen Sæt fokus på din hals.


Hudpleje efter overgangsalderen

Hos Vichy har vi også skabt en hudplejeserie til den modne hud efter overgangsalderen. Neovadiol Post-Menopause er udviklet til sensitiv hud, der har mistet glød og mangler spændstighed.
Hudplejeserien består af en revitaliserende og styrkende Rose Platinum Dagcreme, Rose Platinum Natcreme og Rose Platinum Øjencreme.

Den glødgivende dagcreme indeholder blandt andet nærende karité-smør, bivoks, styrkende kalcium, lyserøde pigmenter og en mild rosenduft.

Om natten kan du bruge natcremen i samme serie, der reducerer sovelinjer og giver glød og komfort, mens du sover.

For den sensitive og tynde hud rundt om øjnene, vil øjencremen booste cellefornyelsen på hudoverfladen og mindske poser under øjnene. Samtidig virker cremen på fine linjer i øjenområdet, så du får et mere strålende og udhvilet udtryk.

At finde styrke i forandringerne kan kræve noget tid og tilvænning, men hvis du sørger for at prioritere dig selv, være forberedt og acceptere forandringerne, vil du komme stærkere ud på den anden side.
- Vichy

Vores ikoniske produkter

Rose Platinium

Rose Platinium

Styrkende og revitaliserende dagcreme

go to top