OK

OK Cancel

Thank you

Close

Huden i overgangsalderen - gå forandringerne i møde

At have det godt med sig selv, hvile i sin krop og fremstå autentisk er noget, som de fleste af os gerne vil opnå. Men når overgangsalderen (også kaldet menopause) indtræder, kan det kræve en ekstra indsats. Hvis du er godt forberedt, kan forandringer fryde. 

Din hud i overgangsalderen

Når kvinder går i overgangsalderen, sker der en ændring i de mængder progestoron og østrogen, som kroppen udskiller. Ubalancen i hormonniveauet kan medføre humørsvingninger, hedeture og søvnbesvær men også, at huden ændrer sig.

Hudproblemer i overgangsalderen

Når hormonniveauet ændrer sig, fornyer cellerne i huden sig ikke lige så hurtigt som tidligere. Huden vil føles tør, mindre elastisk, spændstig og tyndere mens antallet af rynker bliver flere. Og dem der allerede er, bliver mere tydelige.

Du kan påvirke forandringerne

Der er ingen mirakelkur, men der findes nogle midler mod overgangsalderen, som kan hjælpe dig og din hud godt på vej. Med de rigtige hudplejeprodukter kan du være proaktiv og påvirke nogle af de forandringer, der sker i huden på grund af overgangsalderen. Hudplejeprodukterne kan hjælpe med at give mere glød, elasticitet og spændstighed til din hud, som er sensitiv i overgangsalderen.

For heldigvis sker aldring af huden ikke fra den ene dag til den anden men gradvist.

Få en god hudplejerutine i overgangsalderen

I 25 år har Vichy forsket i, hvad der sker med huden hos kvinder i og efter overgangsalderen. Målet har været at finde ud af, hvad man kan gøre for at kompencere for de alderstegn på huden, som skyldes overgangsalderen.

Hudplejeprodukter til kvinder i overgangsalderen

Forskningen har vist, at der er fire aktive ingredienser, hyaluronsyre, proxylane, hepes og hedione som kan hjælpe mod tør og slap hud, give en mere jævn hudtone og samtidig virke mod rynker.

Neovadiol Peri-Menopause en hudplejeserie skabt til kvinder, der gerne vil have effektive og sensoriske produkter. Hudplejeserien, som består af dagcreme, natcreme og ansigtsserum bruger de fire aktive ingredienser til at kompensere for ubalancen i huden og give dig en mere spændstig, fyldig og strålende hud.

Som noget helt nyt har Vichy skabt Neovadiol Phytosculpt, som er den første af Vichy’s ansigtscremer, der målrettet arbejder med at opstramme huden på halsen og give en mere defineret ansigtskontur Når cremens unikke tekstur køles ned, forvandles den til en film, der opstrammer huden.

Det betyder, at uanset om du ønsker at opstramme, tone eller forme din hals, vil du kunne se øjeblikkelige resultater. Neovadiol Phytosculpt indeholder flere fedtholdige ingredienser, som plejer, giver fugt og komfort til tør og sensitiv hud, uden at den føles fedtet.

Se hvordan du med en simpel massage med Neovadiol Phytosculpt får fantastiske resultater her: Sæt fokus på din hals

At finde styrke i forandringerne kan kræve noget tid og tilvænning men, hvis du sørger for at prioritere dig selv, være forberedt og acceptere forandringerne, vil du komme stærkere ud på den anden side.

VICHY

Vores ikoniske produkter

go to top