OVERGANGSALDER? FIND DEN RIGTIGE HUDPLEJERUTINE FRA NEOVADIOL TIL DIG

Er du 45+? Find den rigtige hudplejerutine til dig. Opdag de bedste hudplejeprodukter til kvinder i og efter overgangsalderen.

Huden forandrer sig gennem hele livet, det gælder også for kvinder i og efter overgangsalderen. Efterhånden som hormonniveauer forandrer sig i den tid, forandrer hudens behov sig også. Vichy Neovadiol-serien er udviklet og forfinet på baggrund af 25 års forskning i hudens aldring for at hjælpe kvinder med at give deres hud den bedste pleje gennem alle forandringerne.

Det her er din guide til, hvordan du bedst plejer din hud i løbet af og efter overgangsalderen.

Hudplejeprodukter til alle stadier af overgangsalderen

Uanset hvilket stadie af overgangsalderen du befinder dig i, kan du drage fordel af disse hudplejeprodukter.
Begynd din rutine med en god rens med Pureté Thermale 3-i-1 rensepleje – en kombination af rensemælk, ansigtsvand og makeupfjerner, der renser din hud i ét enkelt trin.
Bagefter kan du booste din hud og forberede den til dagen med Minéral 89 Booster.
Kompenser for slap hud og ujævn hudtone med Neovadiol Meno 5 Bi-serum. Serummet giver huden glød og spændstighed. Brug det om morgenen og aftenen efter en god rens og inden du påfører ansigtscreme.

Hudplejebehov under overgangsalderen – omkring 50 år

Neovadiol Peri-Menopause dagcreme til enten normal eller tør hud og Neovadiol Peri-Menopause natcreme er kærlighed på dåse, udviklet til kvinder i overgangsalderen, hvis hud har mistet sin fylde, begynder at miste fasthed, eller har en ujævn hudfarve.
Områderne omkring vores øjne og læber er sarte og følsomme, og har behov for ekstra pleje. Brug Neovadiol Multi-Corrective Eye Care øjencreme morgen og aften for gøre huden i øjenområdet spændstigere og reducere fine linjer.

Hudplejebehov umiddelbart efter overgangsalderen – alder 55+ år

I tiden efter overgangsalderen oplever mange at huden bliver mere tør på grund af tab af lipider. Men med Neovadiol Post-Menopause dag- og natcreme får huden næring og fugt. Produkterne i Neovadiol-serien indeholder hedione og olier rige på essentielle Omega 3-6-9, der nærer huden, og gør den blød og smidig.
På de dage og i de situationer, hvor din hud har behov for ekstra opmærksomhed, vil Vichy Meno 5 Bi-Serum gøre underværker. Rig på Omega 3-6-9 vil den efterlade din hud blød og i balance med en dejlig følelse og glød.

Hudplejebehov til moden hud – alder 60+ år

I 60-års-alderen har din hud gennemgået påvirkningerne af overgangsalderen, og derfor vil dens behov ændre sig igen. En bekymring for mange er, at huden begynder at se grå og kedelig ud, og de ønsker sig en sund, lyserød glød.
Vichy Neovadiol Rose Platinium dag- og natcreme er udviklet specielt til moden hud for at give den styrke, fugt og en sund, rosa glød.
Prøv også Neovadiol Rose Øjencreme som er specifikt udviklet til kvinder efter overgangsalderen for at give et friskere og mere udhvilet blik med mindre poser under øjnene.

Giv din hud det, den fortjener – livet igennem.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE