OK

OK Cancel

Thank you

Close

Enkel hudpleje til overgangsalderen

Menopause
Menopause

Når kvinder er i overgangsalderen, ændres kroppens østrogen- og cortisol-niveauer. De mindskede niveauer af østrogen og øgede niveauer af cortisol kan have direkte indflydelse på hudens udseende. Den kan føles mindre fast, og mørke pletter, tørhed og tegn på rynker kan opstå. Alt dette kan være ekstra udmattende, hvis du samtidig ikke føler dig helt som dit tidligere jeg.

For at gøre det nemmere for dig at pleje din hud under og efter overgangsalderen, har vi relanceret vores Neovadiol-serie. Med den kan du være tryg ved at vide præcis, hvilket produkt du skal bruge – og hvornår. Neovadiol Peri-Menopause-produkterne skal bruges under overgangsalderen – peri betyder nemlig ”omkring”. Vores Neovadiol Post-Menopause-produkter er tiltænkt tiden efter overgangsalderen. Men denne nye opdeling og relancering, håber vi at kunne vise, at huden har forskellige behov under og efter overgangsalderen. Og at det ikke behøver at være indviklet at pleje huden rigtigt.

Lad os tage dig igennem din nye hudplejerutine:

Hudpleje under overgangsalderen
Pureté Thermale 3-i-1 Rensecreme er en god start på din hudplejerutine både morgen og aften. Om morgenen kan du pleje din hud med Neovadiol Peri-Menopause Dagcreme til tør hud eller normal til kombineret hud. Den indeholder proxylane, der er kendt for dets revitaliserende effekt samt hyaluronsyre, der hjælper med at fugte huden og få den til at fremstå fyldigere. Om aftenen kan du pleje huden med Neovadiol Peri-Menopause Natcreme. Den indeholder, udover proxylane, også LHA, der har en opfriskende og eksfolierende effekt, og gør, at du vågner med en hud, der føles glattere og mere defineret.

Hudpleje efter overgangsalderen
Efter overgangsalderen kan dine hormonniveauer være stabiliseret igen, men ændret permanent. Det betyder, at din hud har brug for en anden type hudpleje på dette tidspunkt.

Igen vil Pureté Thermale 3-i-1 Rensecreme være en god start på din hudplejerutine. Om morgenen hjælper Neovadiol Post-Menopause Dagcreme med til at kompensere for den synlige effekt som overgangsalderen har på huden. Den indeholder proxylane, men også B3-vitamin for at modvirke en ujævn hudtone, og omega 3-6-9 for at give huden næring. Om aftenen skal du i stedet bruge Neovadiol Post-Menopause Natcreme, som opfrisker huden, giver glød og får den til at se mere glat ud.

Vi håber at dette vil gøre det lettere for dig at pleje din hud under og efter overgangsalderen. Så kan du fokusere på at have det godt og være i balance.

Vores ikoniske produkter

Nyhed

Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

( 17 kommentarer )

Nyhed

Peri-Menopause Dagcreme til Tør Hud

Peri-Menopause Dagcreme til Tør Hud

Nyhed

Peri-Menopause Natcreme

Peri-Menopause Natcreme

( 17 kommentarer )

Nyhed

Post-Menopause Dagcreme

Post-Menopause Dagcreme

Nyhed

Post-Menopause Natcreme

Post-Menopause Natcreme

go to top