OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slow Âge Night, inspireret af naturen

Slow Âge Night, inspireret af naturenSlow Âge
Slow Âge

MORGENDAGEN STARTER I DAG... og i nat. Og Slow Âge Night creme & maske starter med inspiration fra naturen. For at kunne give din hud den optimale beskyttelse mod de ydre faktorer, der kan påvirke din hud og give aldringstegn før tid, har vi udvalgt de bedste ingredienser inspireret af naturen. Så kan din skønhed blomstre indefra, og din aldring kan ske i et naturligt tempo med den rigtige beskyttelse.

Beskyt og restituer din hud

Når din hud skal beskyttes mod urban ageing, som fx UV-stråling, luftforurening og stress, er det vigtigt at styrke din hud både om dagen og om natten.

Et boost fra naturen

For at stimulere og styrke hudens naturlige antioxidant-forsvar imod eksterne påvirkninger er Slow âge Night med naturlig Resveratrol særligt interessant. Resveratrol kender vi fra bl.a. fra vindruer, og ingrediensen er kendt for sin dokumenterede anti-age effekt. I Slow Âge Night indgår Resveratrol i en 100 % naturlig udgave.

Få en hud i balance

Andre vigtige ingredienser i Slow Âge-serien er bifidus, kendt fra mælkeprodukter, som hjælper med at forskønne huden ved at styrke og lindre sensitiv hud. Slow Âge Night indeholder desuden ekstrakt fra Baïcalin-roden og niacinamide (Vitamin B3) og reducerer, nat efter nat, synligheden af fine linjer og pigmentering.

Og resultaterne?

Resultaterne er ikke til at tage fejl af. Lad blot Slow âge Night vise dig, hvad den kan, og efter kort tid vil du både se og mærke en tydelig forskel på din hud.

Lige efter påføring vil din hud føles velfugtet, blød og behagelig. Allerede næste morgen vil din hud føles frisk og med en strålende og sund glød. Og efter bare 4 uger vil du opleve din hud glattere og med mindre synlige fine linjer. Nat efter nat reduceres synligheden af pigmentering.

Så hvis du gør, hvad du kan for at reducere stress og andre faktorer om dagen, skal Slow Âge Night-cremen nok gøre resten for dig i løbet af natten. Og så kan du se frem til en stærkere og mere strålende hud. Hver dag.

Se Vichy's Slow âge Night her

Sov godt, Vichy

Vores ikoniske produkter

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

( 119 kommentarer )

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

<span><span>Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)</span></span>

Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)

<span>Øjencreme </span><span>mod </span><span>aldringstegn under </span><span>udvikling</span>

Øjencreme mod aldringstegn under udvikling

go to top