ANSIGTSMASKER

Vichy vulkansk vand er et element, der styrker huden mod ude- og indefrakommende aggressorer. Ved regelmæssigt at anvende en fugtgivende ansigtsmaske såsom Vichys Aqualia Natcreme og Ansigtsmaske, beroliges og fugtes huden, så huden ser friskere og strålende ud.

Ofte stillede spørgsmål
Om ANSIGTSMASKER

S1: Hvordan påføres en ansigtsmaske?

Påfør et rent ansigt et tyndt lag af Vichys ansigtsmaske, der er målrettet dine behov og lad den tørre i 3-5 minutter. Undgå øjenområdet og skyl grundigt med vand.

S2: Kan du påføre en fugtgivende ansigtsmaske efter en eksfoliering?

Ja. Det er en rigtig god idé at påføre en ansigtsmaske efter eksfoliering. Efter en eksfoliering er huden blevet renset for døde hudceller og klar til at absorbere de aktive ingredienser i din ansigtsmaske, hvilket gør den mere effektiv.

S3: Bør jeg bruge en fugtgivende ansigtsmaske hver nat?

Det kan være yderst gavnligt for huden at sove med en fugtgivende ansigtsmaske. Vælg en maske, der er formuleret til at virke om natten såsom Slow Âge natcreme, Vichys multianvendelige natcreme, der bekæmper aldringstegn i løbet af natten såsom fine linjer og pigmentpletter. Vågn op til en hud som føles blødere, glattere og mere strålende.