OK

OK Cancel

Thank you

Close

Nordiske nuancer - looket til sommerens første arrangementer

Forsommerens festlige lejligheder er på vej og jeg glæder mig personligt til at holde traditionen i hævd med mine nærmeste veninder og fejre Norges nationaldag d. 17. maj - en festdag som ingen andre i Norge! Selvom du ikke er nordmand skal du garanteret til andre arrangementer i løbet af de næste par måneder. Hvad enten det er til barnedåb, bryllup eller havefest, så har vi her på leVICHYmag lavet et let og naturligt nordisk look, der passer til de lysere dage vi går i møde.

1. Forbered din hud

Hvis du dagligt passer og plejer din hud, med den rette skønhedsrutine, holder den sig gennemfugtet og smidig. Og det gør det meget nemmere at lave en flot makeup. Husk at rense din hud morgen og aften, og brug tid på at finde en en creme der passer til din hudtype, for at opnå en jævn og flot overflade. Jeg er blevet rigtig glad for Slow Age som er en anti-age dagcreme med SPF 25. Sørg for at give cremen tid til at trænge ind, før du går i gang med makeuppen.

2. Smuk glød

Til min base bruger jeg IDÉALIA BB Cream i farven light. Den indeholder lysreflekterende mineralpigmenter, der øjeblikket giver min hud glød og et naturligt look. Hvis der er steder jeg har behov for at dække min hud mere, som fx under øjnene og ved næsefløjen, bruger jeg DERMABLEND kompakt creme foundation. Den indeholder udvalgte mineralske pigmenter som giver en god holdbarhed og dækkeevne.

3. Detaljer

Jeg bruger en highlighter under øjenbrynet og på den øverste del af mine kindben for at fremhæve dem. På mine kinder bruger jeg en ferskenfarvet blush fra NYX, som passer til de fleste skandinaviske hudtoner. Øjnene holder jeg enkle og bruger en naturlig nuance øjenskygge, samt min favorit mascara Maybelline Colossal Big Shot Black. Mine bryn børster jeg let op med en farvet øjenbrynsgéle, på den måde får de både farve og form. På læberne bruger jeg en let farvet gloss fra Clarins, som giver et hint af lyserød.

4. Bløde bølger

For at fuldende mit look, krøller jeg mit hår med et krøllejern fra ghd, så det får et naturligt fald uden at være for stylet. Som med huden, er det godt at have en god hårrutine. Holder man håret sundt og glansfuldt er det meget nemmere at få din frisure til at se flot ud. Det er fx vigtigt at bruge en varmebeskyttende spray, inden du går i gang med at bruge styling redskaber. Til dagligt at det vigtigt at være skånsom mod håret med en god hverdagsshampoo, som DERCOS mild mineralshampoo. Er dit hår tørt, er det en god idé at bruge DERCOS cremebalsam efterfølgende. Den indeholder tre planteolier og et styrkende keratinkompleks.

5. Final touch

Til sidst sprayer jeg mit ansigt med VICHY’s termalske kildevand, som både fugter og hjælper med at forsegle min makeup. Den rejsevenlige størrelse gør det nem at have den med i tasken. Læs 6 forunderlige facts om VICHY’s vulkanvand her.

Vores ikoniske produkter

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

( 1 kommentarer )

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

go to top