OK

OK Cancel

Thank you

Close

Regenererende formel til stresset hud

M89 Model
M89 Model

Vi kommer alle til at opleve, at huden i vores ansigt bliver stresset en gang i mellem. Når det sker, har huden brug for ekstra opmærksomhed og pleje. Her er forklaringen og løsningen på stresset hud:

Forstå stresset hud

Kroppens mest sensitive hud, er også den mest eksponerede: huden i ansigtet. Den påvirkes af faktorer både udefra og indefra, såsom forurening, vejret, søvnmangel, bekymringer, glæde og hormonforandringer. Alt dette efterlader spor på vores hud hver dag.

Huden fungerer som et skjold mod disse exposome faktorer, og når huden påvirkes af dem, aftager dens evne til at forsvare sig, hudbarrieren forandres, inflammationer opstår, og hudens generelle immunforsvar svækkes. Dette kan lede til kedelig hud, der mister sin elasticitet og får bekymringsrynker. Vi kalder det stresset hud, og vi får det alle engang i mellem.

Hudens fornyelse

Vi har udviklet den NYE Minéral 89 Probiotic Fractions Serum, der synligt hjælper huden med at forny sin glød, elasticitet, jævnhed, fylde og tekstur. Det er en kraftfuld, innovativ formel til stresset hud, fyldt med aktive ingredienser såsom probiotiske fraktioner, E-vitamin, niacinamid og vulkansk vand fra Vichy – som giver den kraft til at udføre miraklerne.

Probiotika er mikroorganismer, der hjælper med at styrke immunforsvaret, og har været brugt i kosttilskud i mange år. Vi bruger probiotiske fraktioner i vores meget effektive formel for at forbedre hudbarrierens funktioner, og give huden et antioxidantforsvar.

Med 4 % niacinamid, også kaldet B3-vitamin, har den NYE M89 Probiotic Fractions Serum en beroligende effekt på huden, og hjælper med at jævne hudtonen.

Det vulkanske vand fra Vichy er rigt på 15 mineraler, der styrker hudens barrierfunktion og afbalancerer huden.

Sammen har disse aktive ingredienser dokumenteret øjeblikkelig effekt.

Gør det til en del af din rutine

Det er nemt og enkelt at gøre serummet til en del af din daglige hudplejerutine, når du har behov for det.

Begynd altid din hudplejerutine med at rense huden. Her er Pureté Thermale 3-i-1 Rensepleje et godt valg.

Påfør så Minéral 89 Booster for at give din hud det bedste grundlag at starte dagen på.

Derefter kan du bruge den NYE Minéral 89 Probiotic Fractions Serum for at regenerere stresset hud. Dryp en dråbe ud i hånden med pipetten og fordel den forsigtigt rundt i hele ansigtet.

Næste trin i din daglige hudplejerutine bør være en god ansigtscreme, som f.eks. Aqualia Thermal Light Dagcreme.

Til slut skal du påføre solbeskyttelse, f.eks. den NYE Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+, der beskytter mod UV-stråler og mod aldringstegn i huden.

VICHY

go to top