OK

OK Cancel

Thank you

Close

Vores sommerferieplaner - det skal vi have med

Sommerferie - klar, parat, go! På LeVCHYmag redaktionen er vi begyndt at kunne mærke feriesommerfuglene i maven. Derfor har vi taget en snak om vores planer for sommeren, der byder på alt lige fra storbyferie over ø-hop til staycation her hjemme i norden. Med de mange nye innovative solcremer VICHY har lanceret faldt talen også på , hvilken solcreme, vi hver især pakker i kufferten. Læs med og få lidt inspo til din egen ferie.

Sommer er lig med sol og denne sæson er udvalget og mulighederne med VICHY solbeskyttelse større end nogensinde . Der er betydelig forskel på hvad de forskellige solcremer kan, og derfor har vi brug for at finde den, der passer bedst til lige netop vores ferieplaner. Der er nemlig forskel på om dagene skal tilbringes på hvide sandstrande, på små hyggelige fortovscaféer eller i fuld fart på tennisbanen. På vichy.dk kan du finde et solhjul, der hjælper dig med at finde den helt rigtige solcreme. Og her kan du læse om vores favoritter for lige netop dette års sommerdestinationer.

Trude - storbyferie og venindetid: Jeg skal på venindetur til Barcelona her i slutningen af juni. Vi drømmer os allerede ned til lange solskinsdage og 30 grader i skyggen. Vi har booket hotelværelse i centrum af byen, så vi er tæt på alle de butikker, vi skal på opdagelse i. Shopping, udendørs cafébesøg og iskold sangria, kommer helt sikkert på listen over ferieaktiviteter i den catalanske hovedstad. Fordi de fleste dage skal tilbringes inde i byen, pakker jeg VICHY’s BB cream fra IDÉAL SOLEIL. Den har faktor 50, så min hud er godt beskyttet og samtidig er der lidt farve og concealer effekt i, der giver min hud en ensartethed. Når jeg er på storbyferie, kan jeg godt lide at ligge en fin make-up om morgenen, så for at sørge for den bedst mulige solbeskyttelse, vil jeg teste den nye Fresh Face Mist fra IDÉAL SOLEIL. Den er med faktor 50 og kan sprayes direkte over make-up. Det bedste ved en ferie til Barcelona er dog, at man kan kombinere storbyliv med strandture. Byen har det hele på den måde, og selvfølgelig skal vi også have en dukkert i middelhavets blå bølger.

Emilie - Et romantisk ø-eventyr: På flybilletterne står der Kreta, men min kæreste og jeg har planer om at tage på ø-hop og opleve flere af de græske øer. Det er blevet en sommertradition for os at tage til Grækenland, og udforske de små lokale byer og B’n’B’s. Vi har ikke planlagt så meget endnu, men vi har tidligere været på øer som Santorini og Folegandros. På vores luksus backpacking, kommer størstedelen af tiden nok til at gå med at udforske kysterne på scooter, vandre i bjergene og tilbringe dagene på fjerntliggende strande , så en god solcreme med høj beskyttelse er et must til de mange timer i den stærke græske sol. Jeg pakker VICHY’s IDÉAL SOLEIL ANTI-SAND MILK med faktor 50 i kufferten, fordi den er fugtgivende og gør det let at børste sand af kroppen. Men vi er også nogle begge madelskere, så vi kommer helt sikkert også til at tilbringe timevis på små spisesteder Derfor pakker jeg også IDEAL SOLEIL-seriens matterende dry touch solcreme med faktor 30 til ansigtet. Den er let at have med i en lille taske, så jeg kan beskytte mig hele dagen, og solcremen giver som bonus en mat finish på huden, så jeg undgår et skinnende solcremes look på alle feriebillederne. Jeg glæder mig allerede til at sidde med en kold frappé og nyde udsigten over middelhavet. Som ekstra solbeskyttelse, har jeg købt en fin solskærm på Asos med Hawaiiprint. Nu er der bare at finde passet frem og tælle dage!

Josefine - skandi-staycation: Jeg bliver hjemme og krydser fingre for en dansk sommer uden alt for mange grå skyer. Min sommer kommer til at stå lidt i familiens tegn med en sommerhusuge i Jylland. Det er noget vi har gjort de sidste par år, og jeg ser blandt andet frem til en masse kvalitetstid med min søsters tre børn. Der kommer til at være fart på, når vi skal sejle i kano, bygge sandslotte og cykle lange ture. Oplagt til en aktiv ferie med børn er IDÉAL SOLEIL’s ANTI-SAND MIST til børn, men jeg tror også jeg pakker seriens Ultra-melting milk-gel, der er fremstillet på en innovativ formel, så den selv kan påføres på våd hud. Den er også velegnet ved sport eller anden aktivitet. Derudover er en solstift med faktor 50 et must i min taske, så de mest udsatte områder let kan holdes beskyttet hele dagen. Det er ikke altid børnene har tålmodighed til at sidde stille i skyggen i de timer hvor solen står højest på himlen, så der er en solstift et must. Resten af sommeren, skal jeg tilbringe på solskinsøen, hvor jeg har planer om at cykle øen rundt med en veninde og selvfølgelig spise varmrøget laks med rå løg og Svaneke-øl som det hører sig til.

Vores ikoniske produkter

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

( 1 kommentarer )

go to top