OK

OK Cancel

Thank you

Close

3 nordiske tween/teenage favoritter til lange dage i solen

Nu er den her endelig. Sidste skoledag og mange ugers sommereventyr venter forude for din tween/teenager. Sommerferien betyder dog også langt flere timer i solen, end de unge familiemedlemmer er vant til, så det er nu du som voksen skal være på forkant for at de undgår de uheldige skadelige solskoldninger.

De fleste af os er opmærksomme på at beskytte de helt små mod solen. Men når din 10-15 årige tween/teenager sætter sig til middagsbordet med en med opkogt solskoldet næse kindben og nakke, er det faktisk rigtig uhensigtsmæssigt. Problemet er at børn og unge glemmer alt om solens kraftige stråler når de har det sjovt, og når først rødmen er opstået er det for sent.

Med lidt voksen snilde kan du dog nemt foregribe begivenhedernes gang. Det handler om at sørge for at få købt nogle accessories i form af en hat, noget langærmet og bl.a. en solbeskyttelsesstift som dine børn rent faktisk synes er behageligt og cool.

På leVICHYmag har vi været på opdagelse, og giver dig her tips til nogle af sæsonens bedste fund:

Hovedbeklædning med stil

Hvis du også hører til den der har svært ved at overbevise dine børn om at holde siesta i skyggen mellem 12 og 15, mens de andre skateboarder og cykler efter is, så er du ikke alene. En hat er i så fald dit bedste kort på hånden. Ansigt nakke og hovedbund er kroppens mest udsatte steder. En hat beskytter hovedet mod solstik og ansigtet mod solskader. Vi giver hermed et par bud på hovedbeklædning som selv en tween/teenager vil finde okay:

Bøllehatten er genopdaget i denne cool udgave fra danske WOOD WOOD. Hovedbeklædning der også beskytter ører og nakke er vi vilde med, men falder du i stedet for en af WOOD WOOD’s fede kasketter, kan den suppleres med VICHY’s solstift SPF 50 til disse udsatte områder. Og så er solstiften lige til at have med i lommen.

WOOD WOOD’s bøllehatte kan bruges af både drenge og piger , men skal det være lidt mere piget, så  er deres lyseråde eller hvide cap et godt bud.

Langærmet T-shirt/bluse til lange dage i solen

Mindre hud i solen er en af Kræftens Bekæmpelses vigtigste råd - særligt mellem 12 og 15. Men tyk tung bomuld er det sidste din tween/teenager har lyst til at tage på i solskinsvejr, så sørg for at der er et behageligt og smart alternativ. Vi har spottet et par lækre langærmede overdele, de fleste tweens vil hoppe i uden større overtalelse.

Other stories bag denne luftige skjortebluse til piger i klassisk nordisk sommertema, der kan beskytte skuldre og arme på lange sommerdage.

Urban cool unge herrer er vilde med nordiske WoodWood. Her en langærmet T-shirt der bare er helt rigtig. Fås i sort og hvid.

Solcreme hjemmefra og så en solstift til farten

Solcreme hjemmefra er godt, og at udstyre dine tweens/teeaagere med en solstift i lommen fuldender mission solbeskyttelse. Både VICHY’s sollotions som fx IDEAL SOLEIL Sollotion og innovative nye solbeskyttelsesprodukter som fx IDEAL SOLEIL Anti-Sand Milk eller  IDEAL SOLEIL Opfriskende Face Mist SPF 50, er et godt udgangspunkt hjemmefra. Men suppler altid ved at give din tween/teenager en  IDEAL SOLEIL Solstift SPF 50+ solstift med til lommen. Den kan nemlige spontant bruges i løbet af dagen. og beskytter fx næse, ansigt hals og nakke effektivt med SPF 50. Og insister altid på at der skal et af førstnævnte solbeskyttelsesprodukter med, hvis der skal tilbringes længere tid i solen som fx i en park eller på stranden. Du finder VICHY’s solbeskyttelsesprodukter på dit nærmeste apotek.

IDEAL SOLEIL Solstift SPF 50+ er lige til at have med på farten

Vores ikoniske produkter

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

go to top