OK

OK Cancel

Thank you

Close

IDÉAL SOLEIL Face Mist - Solcremen du kan spraye ovenpå din makeup

Du kender det godt. Du har gjort dig klar til at gå ud og makeuppen er lagt perfekt. Solen står højt og der er ikke en sky på himlen - og så slår det dig. Du har glemt at smøre solcreme i ansigtet. Du skal mødes med dine venner på et udendørs serveringssted om 10 minutter, og i kommer til at sidde i solen hele eftermiddagen. Hvad nu? Den nye løsning er IDÉAL SOLEIL Face mist, og her kan du læse om hvorfor den skal på din must-have-list denne sommer.

Sommer og spontanitet går hånd i hånd. Man ved aldrig rigtig hvilken drejning en sommerdag kan tage i Norden. Når solen pludselig står på himlen ringer en god veninde, og før man ved af det, er man med picnickurven på vej til parken, på en båd, eller med et hvidvinsglas i hånden på den lokale udendørsservering. Det er sådan vi elsker det. Men vores sommerlige carpe-diem-livsstil, kræver også at vi husker at respektere solens kraftige UVA- og UVB-stråling, og beskytte os ordentlig.

Jovist, din nye fine maxi-kjole dækker det meste af benene og denimjakken kan trækkes over skuldrene, men ansigtet er umuligt at beskytte hel dag. På stranddage uden sminke er solcremen rutine og en smal sag, men hvad med dem af os der også tilbringer ferie i storbyerne under hjemlige eller endda sydlige himmelstrøg. Den nylancerede VICHY IDÉAL SOLEIL Face mist er en opfriskende og fugtgivende solcreme perfekt til dette formål. Den har en høj beskyttelse og er lige til at spraye ovenpå din makeup.

For bedst mulig beskyttelse mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, anbefaler Kræftens Bekæmpelse at man benytter en vandfast solbeskyttelse med minimum SPF 30. IDÉAL SOLEIL Face Mist opfylder samtlige kriterier, endda med ekstra betryggende SPF 50. Og så er den let at opfriske med et nyt lag i løbet af en lang dag. En anden fordel er at IDÉAL SOLEIL Face mist 75 ml beholder vejer ganske lidt, og er lige til at have med i skuldertasken, clutchen, picnickurven eller weekendtasken for getaways til Barcelona eller New York.

IDÉAL SOLEIL Face Mist rystes godt inden brug, og giver derefter med sin usynlige spray en nem påførsel. Luk blot øjne og mund og spray 15 cm fra dit ansigt.  En nyskabende måde at benytte solcreme på, som vi selv her på leVICHYmag glæder os meget til at tage i brug. IDÉAL SOLEIL Face Mist er også egnet til sart hud, og indholdet af VICHYs termalske kildevand, betyder at huden føles behageligt og opfrisket efter påførslen.

Vi på leVICHYmag ønsker dig en solrig og bekymringsfri sommer med den nye IDÉAL SOLEIL Face Mist.

go to top