OK

OK Cancel

Thank you

Close

Rejsen går til... Solcremen, der matcher din feriedestination

Sommeren lurer langt om længe lige om hjørnet, og det betyder forhåbentlig masser af solskin og D-vitamin. Og derfor betyder det naturligvis også sommershopping. Men det er ikke kun jagten på den perfekte bikini og de helt rigtige denimshorts der sætter ind. Der er nemlig også forskel på hvilken solbeskyttelse, der passer til den ferie du planlægger. Men fortvivl ej, leVICHYmag hjælper dig på vej.

Den aktive ferie

Hvad end din ferie byder på storby-vibes, sejlerferie eller koncertoplevelser på en af sommerens talrige festivaler, kan du være sikker på en ting. Du kommer ikke til at sidde stille. Hvis din ferie hører til den aktive slags eller hvis du starter sommermorgenerne med en løbetur, er der nogle særlige egenskaber du bør lede efter i din solbeskyttelse. Her er det først og fremmest ansigtet, der er mest udsat. Men tænk også over at en tynd sommerkjole slet ikke ikke kan holde UV stråler stangen, og at du ved længere ophold i solen også bør bruge solbeskyttelse under meget af dit sommertøj. Drømmer du om flot ensartet sommertan, selvom du ikke solbader, kan du med fordel købe en solcreme, der fremmer den solbrune kulør. Her fra VICHY kan vi anbefale IDEAL SOLEIL’s Tan Optimizing Spray.  Velegnet til selv sensitiv hud.

Et produkt der næsten er uundværligt på den aktive ferie er en solstift, til de mest udsatte områder. Udover at beskytte både din næse, pande, nakke, dine læber og øreflipper er solstiften nem at have med i tasken, så du kan genopfriske i løbet af dagen. IDEAL SOLEIL - Solstift til udsatte områder indeholder faktor 50, giver en bredspektret solbeskyttelse og som en bonus slipper du for hvide mærker.

Solstiften er dog ikke helt nok. En ansigtssolcreme som base giver den optimale beskyttelse. Hvis du vil undgå det skinnende look fra solcremen, kan LeVICHYmag redaktionen anbefale den matterende Dry Touch ansigtssolcreme fra serien IDEAL SOLEIL.

Til strandløvinder

Har du i stedet planer om at tilbringe din ferie på stranden? Så læs med her! Drinks med paraplyer, dukkerter i de blå bølger og dasen på håndklædet under en varm sommersol. Hvis man lukker øjnene kan man næsten drømme sig derhen. Sol, strand, vand - og ikke mindst sand! På en strandferie er sandet ikke til at komme uden om, men selvom det kan være lidt irriterende at kombinere sandstrand og solcreme, er det ekstra nødvendigt for at beskytte din hud mod solens skadelige UV stråler. Sandet slider på huden og er med til at fjerne dele af solbeskyttelsen, derfor bør du påføre solcremen jævnligt. LeVICHYmag kan anbefale den nye Anti-Sand Milk med solfaktor 50. En solcreme der ikke klistrer, på en formel, der gør det let at børste strandsandet af. Den findes også i en specialudviklet udgave til børn. Og så er den velegnet til både krop og ansigt, så du ikke behøver, at pakke mere end en solcreme i strandtasken. Men det er ikke kun sandet, der gør solbeskyttelse på stranden til en udfordring. Er du en vandhund, er det vigtigt at du påføre solcreme efter hver dukkert. Er du særligt glad for vand, så prøv VICHY’s ULTRA-MELTING MILK-GEL, der giver dig høj beskyttelse selv ved anvendelse direkte på våd hud. Også denne solcreme egner sig til både ansigt og krop.

Lange dage i solen kan på sigt skade din huds elasticitet og give rynker, så udover solfaktor er det vigtigt at tilføre huden fugt. Både indefra og udefra kan du gøre meget. Drik rigeligt med vand i løbet af dagen og benyt en god aftersun når stranddagen er omme.

Det er mængden, der tæller

Der skal en stor håndfuld solcreme til at beskytte din krop. Det har du måske hørt før, og den er god nok, lyder det fra Kræftens Bekæmpelse! Det kan nemlig være lige meget hvilken solcreme du hiver ned fra hylden, hvis du ikke påfører en passende mængde. Og her lyder reglen - hellere for meget end for lidt. Hvis du ikke påfører nok, kan du nemlig ikke regne med den faktor, der står angivet på flasken, og så kan du i værste fald ende med forbrændinger. Husk en passende mængde - så du opnår den tiltænkte beskyttelse.

Flere tips til den rigtige solbeskyttelse

Om du skal danse rundt i bagende sol på en festivalplads, slide dine såler ned i de parisiske gader eller slikke sol på en palmestrand, er det vigtigt at du beskytter din hud mod solens UV-stråler. Her er et par råd, der gør sig gældende lige meget hvilken feriedestination, du har i tankerne.

  • Solens UV-stråler er stærkest mellem 12 og 15. Derfor råder Kræftens Bekæmpelse dig til at søge skygge midt på dagen. Opholder du dig alligevel i solen, kan du overveje at købe en fin sommerhat som supplement til solcremen.
  • Solcreme skal have tid til at trænge ind i huden og beskytte dig optimalt mod solens UV-stråler. Derfor bør du første gang påføre solcremen en halv time før, du skal ud under de varme stråler.

Vores ikoniske produkter

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

( 1 kommentarer )

go to top