OK

OK Cancel

Thank you

Close

Skønne solskinstimer!

Ideal Soleil
Ideal Soleil

Sandaler, badetøj, din favorit-solcreme og så afsted! Vi ved godt, at vi skal huske at tage solbeskyttelse med på stranden eller på badeferien. Men hvad med en sommerfrokost på yndlingsrestaurantens terrasse, en morgenløbetur rundt om søen eller en eftermiddag i parken eller på legepladsen? Lad VICHY guide dig til, hvordan du beskytter og plejer din hud hver dag – og ikke kun på ferien.

Giv huden fugt hjemmefra

Her i Norden rykker vi hurtigt udenfor for at nyde solens varme på en forårs- eller sommerdag. Og det kan man godt forstå, når man tænker på, at vi har puttet os indendøre hele vinteren! Bare husk på, at du ikke er den eneste, der føler sig tørstig på en varm dag – din hud gør også.

Huden får den bedste start på solskindagen, hvis du sørger for fugt fra morgenstunden af. Så giv den bodylotion - passende til din hudtype - efter badet. Fugten er nemlig med til at beskytte huden, for bare 20 minutter i solen kan betyde, at din hud taber op til 25% af dens fugt.

Og glem ikke…

Det vigtigste trin herefter er reel solbeskyttelse. Ligesom med fugt, er det klogt at forberede dig hjemmefra eller mindst 30 minutter før, du går ud i solen. Men det er jo ikke altid, du kan forudsige, om du ender med at tilbringe dagen i solen. Som en del af din morgenrutine, kan du i stedet anvende hudpleje med solfaktor. Du kan også tage solbeskyttelse med i taskestørrelse – bare for en (sol)sikkerheds skyld!

Solbeskyttelse som daglig rutine

VICHY har et stort udvalg af solplejeprodukter, der passer til forskellige hudtyper. Vær ikke bange for at smøre for meget på - det kan du slet ikke. Faktisk er det bare en enkel og nødvendig måde at beskytte din hud mod solskader.

Solbeskyttelse på farten

Sørg for altid at have solbeskyttelse med dig. Uanset hvor overskyet det ser ud om morgenen, eller om du forventer at tilbringe dagen indenfor. Tag en solbeskyttelse med i taskestørrelse – den er også praktisk på løbeturen eller til andre udendørsaktiviteter.

CAPITAL SOLEIL Pocket Size SPF 50

En ultra-let solpleje der har høj UV-beskyttelse og trænger hurtigt ind i huden. Den passer til alle hudtyper, kan bruges både på ansigt og krop og på både våd og tør hud. Efterlader ingen hvide mærker.

Har du kun plads til et lillebitte produkt på farten, så snup en CAPITAL SOLEIL STICK SPF 50+ og brug den på kinderne, ørene og næsen.

Efter solnedgang

Vi håber, at du havde en skøn dag i solen (med solcreme på)! Nu er det tid til at give din hud lidt ekstra kærlighed med en aftersun. Den fugter din hud og forskønner din kulør.

Udforsk resten af VICHY Capital Soleil-serien her, hvor du vil finde solpleje til alle hudtyper og daglige behov. Og husk, at bruge solbeskyttelse både på ferien og i dagligdagen. Nyd solen med omtanke.

Til ferie og hverdag

• Inkluder solbeskyttelse i din hudplejerutine
• Fugt huden før du går ud
• Tag solbeskyttelse med i taskestørrelse
• Brug aftersun eller bodylotion efter solnedgang

Vores ikoniske produkter

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+<br />

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

go to top