OK

OK Cancel

Thank you

Close

Sol på pisterne

Vmag Ideal Soleil
Vmag Ideal Soleil


Du vågner op til den perfekte skidag. Solen skinner fra en skyfri himmel, og over natten er der faldet 15 cm pudder. Du trækker i det ene varme lag efter det andet, mens du drømmer om den varme kakao, som du skal nyde i en solstol i frokostpausen. Du griber din hjelm og dine goggles og bevæger dig mod døren, hvor dine venner står og tripper utålmodigt; klar til endnu en fantastisk dag på ski. Men vent! Glem ikke solbeskyttelse, når du skal tilbringe en hel dag i sneen.

Sneen reflekterer solstrålerne


Når skisæsonen starter, er din hud sikkert lidt vinterbleg. Men det kræver ikke en bikini at blive solbrændt - eller forbrændt. Vidste du, at sne kan reflektere op til 85% af solens stråler, og at UV-indeks stiger jo højere op på bjerget, du bevæger dig? Selv på de overskyede dage, kan solen skade din hud. UV-stråler bevæger sig igennem skydækket - og derfor er solcreme altid et must.

Solcreme i vintersolen


Måske indeholder din dagcreme allerede SPF - og det er perfekt til det nordiske klima fra september til april. Men når du tager på vinterferie i bjergene eller i åben natur, er det vigtigt, at du supplerer med en regulær solcreme. FØR du tager al din skibeskyttelse på, så husk at din hud også skal have beskyttelse. Sørg for, at du tager solcremen på mindst 30 minutter inden du bevæger dig udenfor. På den måde får din hud tid til at absorbere cremen, inden den bliver udsat for strålerne. Har du planer om at være ude hele dagen, så husk at tage din solcreme med på turen og smøre et ekstra lag på, når du holder pause. Glem ikke de udsatte områder som fx din næse, pande, nakke, ører og læber.

Nyd solen med Capital Soleil


"Til ansigt, ører og nakke er Vichy Capital Soleil Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+ det ideelle valg. Den lette formula er nem at påføre og absorberes hurtigt. Cremen er desuden vandafvisende - perfekt når vejret er fugtigt og skibakkerne fyldt med puddersne. Du opnår beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler, uden at gå på kompromis med de fugtgivende egenskaber, som findes i din normale dagcreme. Testet på følsom hud.


Se hele udvalget af solbeskyttelse fra Vichys Capital Soleil serie

Idéal Soleil SPF 50 creme
Idéal Soleil SPF 50 creme

Til læber, næse og kinder bør du vælge Vichy Capital Soleil Solstift SPF 50+, der effektivt beskytter din hud mod de skadelige UVA- og UVB-stråler. Solstiften er specialdesignet til følsom hud. Tag den med i lommen, så du kan påføre ekstra beskyttelse i din frokostpause, eller når du befinder dig på en solrig bjergtop!

Idéal Soleil SPF 50 stick
Idéal Soleil SPF 50 stick

Udforsk alle produkter fra Capital Soleil her


Hav en god vinterferie, hilsen Vichy."

Vores ikoniske produkter

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

Solstift SPF 50+ til udsatte områder

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+<br />

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+

go to top