SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uge

3

HVORDAN KAN DU FÅ HUDEN TIL AT STRÅLE IGEN?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uge 3

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

HVORDAN KAN DU FÅ HUDEN TIL AT STRÅLE IGEN?

VELKOMMEN TIL DEN 3. UGE

DEJLIGT AT SE DIG TILBAGE! HAR DU HAFT MULIGHED FOR AT PRØVE NYE RITUALER ELLER INTEGRERE NYE VANER?

HER ER VORES 3 MÅL FOR UGEN

  • FORSTÅ HVORFOR HUDEN MISTER SIN GLØD
  • INTEGRÉR NEMME ANSIGTSMASSAGER I DIN DAGLIGE RUTINE FOR AT ØGE MIKROCIRKULATIONEN.
  • OPDAG HVILKE AKTIVE INGREDIENSER, SOM KAN BOOSTE DIN HUD I PERI-MENOPAUSE (OVERGANGSALDEREN)

HVORFOR SER HUDEN MINDRE STRÅLENDE UD I PERI-MENOPAUSEN?

HUD OG EKSPOSOME - Miljø, livsstil og hormonelle variationer.
 

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker er specialiseret i medicinsk dermatologi, hudkræft samt kosmetisk dermatologi.

Opdag, hvad påvirkningerne af hormonvariationer på huden er ved peri-menopause, og hvordan man kan genoplive hudens glød.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE PROTOKOL

LØSNINGEN FRA VICHY

For at imødekomme specifikke hudbehov i peri-menopausen har Vichy Laboratoires skabt NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE SERUM & CREME-PROTOKOL.

Testet under dermatologisk kontrol. Dens effektivitet er blevet testet på kvinder i overgangsalderen gennem et kosmetoklinisk studie. Testet på sensitiv hud.

UGE 3.
EN FORFRISKENDE NATCREME TIL AT BEROLIGE HEDETURE

af Frédérique Labatut,
Leder af Vichy Laboratoires

LÆS MERE

EN FORFRISKENDE NATCREME TIL AT BEROLIGE HEDETURE

Ved peri-menopause kan huden fremstå mindre strålende og miste sin naturlige glød.

Neovadiol Peri-Menopause Natcreme der genaktiverer hudmekanismer under peri-menopause. Påføres på ansigt og hals på renset hud som en del af din daglige aftenrutine.

Den er beriget med Niacinamid (B3 Vitamin) og hjælper med at kompensere for virkningerne af overgangsalderen. 

Neovadiol PERI-MENOPAUSE NATCREME
En frisk natcreme til en fyldigere og udhvilet hud, når du vågner: udstråling +12%(1) OG VIRKER STRAKS OPFRISKENDE MED EN ØJEBLIKKELIG KØLENDE EFFEKT -2,7 ° C (2) . TIL KVINDER I OVERGANGSALDEREN.

(1) Kosmetoklinisk undersøgelse af 50 kvinder, 3 måneder efter brug (2) instrumental test, 24 kvinder 45 sekunder efter påføring.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AF VICHY LABORATOIRES

“LAD OS FOKUSERE PÅ NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE NATCREME. FORMLEN ER BERIGET MED NIACINAMID (VITAMIN B3) FOR AT GØRE HUDEN BLØD OG GIVE EN ENSARTET TONE.”

RENS

1

3-i-1 Rensepleje

PURETÉ THERMALE
3-i-1 Rensepleje

Udforsk

2

Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

Udforsk

3

Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

Udforsk

4

Peri-Menopause Natcreme

NEOVADIOL
Peri-Menopause Natcreme

Udforsk

BESKYTTELSE

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Udforsk

ANSIGTSMASSAGE FOR AT GENSTARTE HUDENS GLØD

Ansigtet har 57 muskler, der skal stimuleres eller afslappes. Som ansigtsritual-instruktør kombinerer Aurelia del Sol åndedrætsøvelser, massage og akupressur for at få en smuk hud dag efter dag.
Det er dit øjeblik, nyd det!

Find en behagelig stilling. Træk vejret ind. Pust ud. Og følg mesteren!

AT TRIVES I PERI-MENOPAUSE

HOLISTISK SUNDHEDSPRAKSIS

Igennem hele denne periode gennemgår din krop en række biologiske og kliniske forandringer. At forstå og identificere disse forandringer så tidligt som muligt hjælper med at forebygge de gener, de kan forårsage, og at forberede din krop ordentligt til de kommende år.

2 min
læsning

UGE 3.
KRAFTEN VED VITAMINER I DIN DIÆT

Af Veronica di Nardo,
Ernæringsfysiolog

LÆS MERE

BOOST DIN ORGANISME MED VITAMINER

Ligesom mineraler er vitaminer mikronæringsstoffer. De adskiller sig fra makronæringsstoffer, hvor vi finder proteiner, lipider, fedtstoffer og kulhydrater. Blandt de 13 vitaminer, vi kender, kan nogle regulere de ændringer, kroppen oplever under perimenopause og mindske de hæmmende effekter, der kan opstå. Lad os se, hvordan vitaminer kan styrke din organisme og få dig til at føle dig stærkere.

HVORDAN ØGER MAN HUDENS UDSTRÅLING?

Oxidativt stress er direkte relateret til faldet i østrogen. Det kan føre til, at din hud ser kedelig ud. Heldigvis vil passende indtag af mad rig på antioxidanter beskytte dig mod skader fra frie radikaler og genaktivere din huds udstråling. Vitamin A, C, D og E samt polyfenoler er meget rige på antioxidanter. De findes hovedsageligt i planter, så tøv ikke med at spise en masse forskellige frugter og grøntsager. Mørk chokolade er også meget rig på antioxidanter, ligesom pekannødder og fuldkorn. Dagligt indtag af disse vitaminer vil øge cellevækst i din hud, dens iboende immunitet, hydrering og vil regulere betændelse samt forebygge skader fra UV-stråler.

Det er også velkendt, at søvnkvaliteten har en reel indvirkning på hudens glød. At reducere menopausale symptomer, der forårsager søvnproblemer, er således en god måde at tage sig af det - igen vil vitaminer være din bedste allierede. Antioxidanter som vitamin C og E reducerer vasomotoriske symptomer som hedeture og søvnproblemer. De styrker også immunsystemet og mindsker risikoen for hjertesygdomme, der senere kan forekomme hos nogle kvinder. Citrusfrugter som appelsiner, mandariner, grapefrugt, tomater, rød eller grøn peber og broccoli er fulde af vitamin C. Det er tid til at skabe nye juice- og suppeopskrifter! For vitamin E finder du dem i rigt mål i hele korn, nødder og olivenolie. Ud over ernæring kan simple vaner hjælpe dig med at reducere søvnforstyrrelser og hedeture - og dermed give dig din smukke glød tilbage.

MENS DU FÅR NYE VANER, SKAL DU OGSÅ PRØVE AT MISTE ELLER REDUCERE DE DÅRLIGE!

Det er for nylig blevet bevist, at nikotin- og alkoholbrug inden for 4 timer efter sengetid var forbundet med øget søvnfragmentering om natten. At undgå aftenalkohol og nikotinbrug er således en god start på at forbedre søvnkontinuiteten.

På samme måde skal du undgå store måltider og krydret eller syreholdige fødevarer inden sengetid, da de kan udløse hedeture.

Enkelt, men effektivt: Prøv at stoppe med at drikke alle væsker, især koffein, et par timer før du går i seng.

Hvis der er en ting, jeg gerne vil have, du husker blandt alt det, vi har set igennem coachingen, er det, at uanset hvilken diæt der passer dig bedst, er det vigtigt at have en sund kost og en sund kropsvægt for at forebygge kommende sygdomme. Og frem for alt vil det få dig til at føle dig bedre i din daglige tilværelse.

Pas på dig selv!

VERONICA DI NARDO

ERNÆRINGSEKSPERT

“AF DE 13 VITAMINER KAN NOGLE REGULERE DE FORANDRINGER, SOM KROPPEN OPLEVER UNDER PERI-MENOPAUSE OG NEDSÆTTE DE INVALIDERENDE VIRKNINGER, DER KAN OPSTÅ.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.