SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uge

4

HVORDAN KORRIGERES PIGMENTPLETTER?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uge 4

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

HVORDAN KORRIGERES PIGMENTPLETTER?

VELKOMMEN TIL DEN 4. UGE

HVORDAN HAR DU DET I DAG? ER DU KLAR TIL AT STARTE PÅ VORES SIDSTE UGE?

HER ER VORES 3 MÅL FOR DENNE UGE:

  • FORSTÅ, HVAD PIGMENTPLETTER ER
  • FIND ET MIG-ØJEBLIK HVER UGE TIL AFSLAPNING
  • LÆR, HVORDAN DU KAN REDUCERE SYNLIGE PIGMENTPLETTER MED HUDPLEJE
Se videoen

HVAD ER PIGMENTPLETTER, OG HVORDAN UNDGÅS DE?

HUD & EKSPOSOMER - Miljø, livsstil og hormonelle variationer.

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker er specialiseret i medicinsk dermatologi, hudkræft samt kosmetisk dermatologi.

Opdag, hvad påvirkningerne af hormonelle variationer på huden under peri-menopause er, og hvordan man kan rette pigmentpletter.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE PROTOKOL

LØSNINGEN FRA VICHY

For at imødekomme specifikke hudbehov under peri-menopause har Vichy Laboratoires skabt NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE SERUM & CREME-PROTOKOL.

Klinisk vurderet af dermatologer og effektivitetstestet på peri-menopausale kvinder. Testet på sensitiv hud.

UGE 4.
REDUCER PIGMENTPLETTER MED MENO 5 BI-SERUM OG UV-AGE DAILY

af Frédérique Labatut,
Leder af Vichy Laboratoires

LÆS MERE

REDUCER PIGMENTPLETTER MED MENO 5 BI-SERUM OG CAPITAL SOLIEL UV AGE DAILY

Ved overgangsalderen ændrer kronologisk aldring, UV-eksponering og hormonvariation din huds antioxidative beskyttelse. pigmentpletter fremstår mere synlige.

NEVOADIOL MENO 5 BI-SERUM

For at korrigere pigmentpletter skal du påføre NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM om morgenen og om aftenen før din creme. Ryst godt før brug. Serumformlen er beriget med niacinamid, vitaminer Cg og E for at genoplive din glød og glykolsyre for at udjævne hudtonen og gøre den mere jævn.

  • -22% størrelse af pigmentpletter (1)

(1) Instrumental test - reduktion af pigmentpletter - 41 kvinder efter 2 måneders brug

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF 50+

For at forhindre deres udseende skal du bruge en daglig UVA- og UVB-solbeskyttelse.

Over 80% af tegnene på hudaldring skyldes daglige UV-stråler og forurening (2). CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY er en avanceret høj-beskyttelse ansigts SPF50+ med en vandig tekstur, der hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af UV-stråling og forurening, samtidig med at den bekæmper eksisterende tegn på fotoaldring, som pigmentering.

Det er det afgørende sidste trin i din daglige hudplejerutine, året rundt. Den lette, åndbare tekstur kombineret med avanceret solbeskyttelsesteknologi giver en ensartet usynlig dækning, der ikke efterlader hvidt skær eller klistret finish.

(2) Flament, F. et al. (2013) Effect of the sun on visible clinical signs of ageing in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and invest. dermatology. 6: 221 - 232.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AF VICHY LABORATOIRES

“LAD OS FOKUSERE PÅ NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM. FORMLEN ER BERIGET MED NIACINAMID (VITAMIN B3), VITAMINER CG & E OG GLYKOLSYRE”

RENS

1

3-i-1 Rensepleje

PURETÉ THERMALE
3-i-1 Rensepleje

Udforsk

2

Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

Udforsk

3

Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

Udforsk

4

Peri-Menopause Natcreme

NEOVADIOL
Peri-Menopause Natcreme

Udforsk

BESKYTTELSE

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Udforsk

ANSIGTSMASSAGE TIL AT TAGE ET ØJEBLIK FOR DIG SELV OG SLAPPE AF

Ansigtet har 57 muskler, der skal stimuleres eller slappes af. Som ansigtsritual-instruktør kombinerer Aurelia del Sol åndedrætsøvelser, massage og akupressur for en smuk hud dag efter dag. Det er dit øjeblik, tag det!

Find en behagelig stilling. Træk vejret ind. Og pust ud. Og følg mesteren!

AT TRIVES I PERI-MENOPAUSE

HOLISTISK SUNDHEDSTILGANG

I løbet af denne hele periode gennemgår din krop en mangfoldighed af biologiske og kliniske ændringer. At forstå og identificere disse ændringer så tidligt som muligt hjælper med at forebygge de gener, de forårsager, og forberede din krop ordentligt på de kommende år.

3 min
læsning

UGE 4.
HVORDAN UNDGÅR MAN STRESS OG ANGST?

af Dr Thierry Haag,
Gynækolog

LÆS MERE

HVORDAN UNDGÅR MAN STRESS OG ANGST?

Selvom nogle mennesker kan opleve humørændringer på grund af hormonelle ændringer, vil størstedelen af jer føle sig stressede og ængstlige under overgangsalderen. Der er mange grunde til dette, men fordi stress har en betydelig indvirkning på din sundhed, hvis det er vedvarende, bør det behandles som endnu et symptom. Her er nogle få tips til at forbedre dit velbefindende under dette naturlige trin i dit liv.

Igen kan tab af østrogener direkte påvirke dit humør. I nogle tilfælde kan overgangsalderen føre til hypertyreoidisme, som vi ved har en stærk indvirkning på angst. Men oftere skyldes stress søvnforstyrrelser. Nogle gange forværres søvnproblemer af hedeture, og det kan være den primære årsag til din stress.

Vedtag sunde vaner

Overgangsalderen er en fantastisk mulighed for at genoverveje dine sundhedsmål og genopdage fordelene ved sund mad. Varieret og proportional indtagelse af sund mad vil hjælpe din krop med at tilpasse sig de ændringer, den står overfor. Det vil beskytte dit kardiovaskulære system og have fordele ved at reducere hedeture og søvnproblemer.

Et par timer før sengetid skal du forsøge at stoppe med at drikke alle væsker, især koffein og alkohol. Undgå fysiske øvelser om aftenen og i stedet for at bruge tid foran din smartphone og tablet med blåt lys, kan du prøve at lukke øjnene og meditere.


 

Dog er angst ikke nødvendigvis relateret til hormonelle ændringer. Vi ved, at overgangsalderen ofte er sammenfaldende med livsændringer. Teenage-børn, der skal håndteres, eller børn, der forlader hjemmet, aldrende forældre, karriereændringer eller partnerproblemer følger alle med vægtøgning, rynker og hårfarveændringer eller tab af libido. At være opmærksom på sin egen aldring, mens man håndterer store livsændringer, er bestemt ikke nemt at håndtere.

Start samtalen

Generelt set er den bedste måde at forebygge enhver mistet selvtillid og isolation at være omgivet. At være i stand til at tale om det, enten med din praktiserende læge, dine venner eller din partner, er forudsætningen for et værdifuldt skridt tilbage. At tage sig tid til at forstå, hvad der sker med dig, vil tillade dig at uddanne dig selv og din omgangskreds. Du vil så finde ud af, at det ikke er andet end en naturlig fase i en kvindes liv, som følger med mange nye perspektiver.

DR. THIERRY HAAG

GYNÆKOLOG, VICHY SPA

“FORDI STRESS HAR EN BETYDELIG INDVIRKNING PÅ DIN SUNDHED, HVIS DET ER VEDVARENDE, SKAL DET BEHANDLES SOM BLOT ET ANDET SYMPTOM.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.