getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kraften fra termalsk kildevand, der har sit udspring i franske vulkaner, gør huden stærkere.

Vichy termalsk kildevand

Kraften fra termalsk kildevand fra Vichy gør huden stærkere

Vichy termalsk kildevand har sit udspring i hjertet af Frankrigs vulkanske område. På sin tusindårige rejse gennem vulkanerne til en dybde på 4000 meter bliver vandet rigt på 15 mineraler og mineralske næringsstoffer, der er essentielle for hudens skønhed.

Termalsk kildevand fra Vichy er den primære aktive ingrediens i hudplejeprodukter fra Vichy. Opdag kilden til dens kraft.

Oprindelsen

Pioneren inden for kosmetiske produkter

Doktor Haller opdagede det termalske kildevand fra Vichy, da han blev leder for Vichy Thermal Center i starten af det 20. århundrede. Han var den første, der anvendte dette sjældne vands terapeutiske egenskaber i kosmetiske produkter og skabte derved Vichy-mærket.

Han var også pioner: Takket være hans medicinske baggrund skabte han nye hudplejerutiner baseret på en analyse af hudtypen, han lancerede det første serum på apoteker, og han udviklede guides med skønhedsråd til kvinder.

Vichy bliver født

 • 50 f.Kr.
  Kilderne var værdsat af kelterne og romerne for deres unikke virkninger på huden og blev derfor et populært badested.
 • 1677
  Ved sin hjemkomst fra Vichy roser markisen af Sévigné de termalske kurbade ved Louis XIV's hof, og dette bliver den nye store mode.
 • 1861
  Napoléon III anerkender kildens gavnlige effekter. Vichy-les-Bains bliver Europas vigtigste kurområde.
 • 1931
  Vichy Laboratories blev grundlagt af doktor Haller, der var dermatolog ved de termalske behandlingscentre, og Georges Guérin, direktør for Grenoville Perfumes. Deres første dermokosmetiske linje blev kaldt Les Secrets de Vichy.
 • 1961
  Vichy åbnede en fabrik 4 km fra kilderne. Fordelene ved det termalske kildevand opnås i alle VICHY-produkter.

Din ansigtsdiagnose

Din personlige hudplejerutine

Brug et par minutter på at besvare nogle spørgsmål om din livsstil og de aspekter af din hud, som du gerne vil forbedre.

Vi sammensætter en plejerutine, der egner sig til din hud med personlige tips.