SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uge

1

Alt hvad du behøver at vide om peri-menopause

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uge 1

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

Alt hvad du behøver at vide om peri-menopause

Velkommen til dit Menocoach-program

TILLYKKE! Du er ved at starte Menocoach peri-menopause-programmet!

I denne første uge, lad os starte med 3 mål:

 • Forstå hvad peri-menopause er
 • Nulstil din daglige hudplejeprotokol
 • Prøv at lave en ansigtsmassage-rutine 3 gange for at stimulere mikrocirkulationen i huden.
Se videoen

HVAD ER PERI-MENOPAUSE

KVINDERS SUNDHED

Bestyrelsesmedlem i International Menopause Society (IMS), Dr. Marla Shapiro er en læge med særlig interesse i kvinders sundhed.

Lær mere om Peri-Menopause-symptomer, og hvordan de påvirker krop og sind.

HVORDAN PÅVIRKER HORMONELLE VARIATIONER DIN HUD?

HUD & EKSPOSOME - Miljø, livsstil og hormonelle variationer.

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker er specialiseret i medicinsk dermatologi, hudkræft samt kosmetisk dermatologi.

Opdag, hvad de hormonelle variationer ved perimenopause har af indvirkning på huden, og hvordan du kan beskytte din hud hver dag.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE PROTOKOL

LØSNINGEN FRA VICHY

For at imødekomme specifikke hudbehov under peri-menopause har Vichy Laboratoires skabt NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE SERUM & CREME-PROTOKOL.

Testet under dermatologisk kontrol. Dens effektivitet er blevet testet på kvinder i overgangsalderen gennem et kosmetoklinisk studie. Testet på sensitiv hud.

UGE 1.
MIN HUDPLEJE-PROTOKOL
VED PERI-MENOPAUSE

af Frédérique Labatut,
Leder af Vichy Laboratoires

LÆS MERE

MIN HUDPLEJEPROTOKOL UNDER PERI-MENOPAUSE

NEOVADIOL-formlerne til peri-menopause er beriget med en kraftfuld blanding af aktive ingredienser, der matcher dine specifikke hudbehov under peri-menopause.

For at kompensere for synlige aldringstegn på grund af østrogen- og kortisolvariationer ved peri-menopause, kombinerer NEOVADIOL-serum- og cremeformlerne en kraftfuldt duo af Cassia-ekstrakt og Proxylane for at revitalisere huden.

For at genoplive din hud og kompensere for dagligt tab af hyaluronsyre er vores peri-menopause protokol til hudpleje beriget med hyaluronsyre.

TRIN 1 - RENS

VICHY PURETÉ THERMALE 3-I-1 CLEANSING MILK

Det renser urenheder og forureningspartikler, fjerner makeup fra ansigt og øjne og efterlader huden med en frisk følelse og behagelig uden at tørre ud.

TRIN 2 - KORRIGER

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

Dette serum kompenserer for de synlige tegn på overgangsalderen på huden ved at forbedre dens fylde og udstråling.

 1. -13% slap hud (1)
 2. -22% pigmentpletter (2)
 3. Hudens udstråling er forbedret med en fornyet og sund glød (2)
 4. Hudens rynker er reduceret (2)
 5. +14% mere strålende hud (1)

TRIN 3 - BEVAR DAGLIG HYDRERING OG BEROLIGENDE EFFEKT

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE REDENSIFYING DAG-OG NATCREMER

Genaktiverer hudens mekanismer efter overgangsalderen:

 • +17% FYLDIGERE HUD (3)
 • +42% FORBEDRET SPÆNDSTIGHED (3)
 • VIRKER STRAKS OPFRISKENDE 

TRIN 4 - BESKYT DIN HUD DAGLIGT

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF50+

Det er det afgørende sidste trin i din daglige hudplejerutine, året rundt. Den lette, åndbare tekstur kombineret med avanceret solbeskyttelsesteknologi giver en ensartet usynlig dækning, der ikke efterlader hvidt skær eller klistret finish.

(1) Klinisk score - 42 kvinder efter 2 måneder, (2) instrumental test - Dark Spot Størrelsesreduktion - 41 kvinder efter 2 måneder, (3) Kliniske scoringer på 220 kvinder efter 3 måneder

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AF VICHY LABORATOIRES

“Find den rigtige protokol med de rigtige aktive ingredienser for at forbedre din huds kvalitet under peri-menopause.”

RENS

1

3-i-1 Rensepleje

PURETÉ THERMALE
3-i-1 Rensepleje

Udforsk

2

Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

Udforsk

3

Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

Udforsk

4

Peri-Menopause Natcreme

NEOVADIOL
Peri-Menopause Natcreme

Udforsk

BESKYTTELSE

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Udforsk

NULSTIL DINE VANER MED ET NYT ANSIGTSRITUAL

Dit ansigt har 57 muskler, der skal stimuleres eller afslappes. Som instruktør i ansigtsritualer kombinerer Aurelia del Sol åndedrætsøvelser, massage og akupressur for at opnå en smuk hud dag efter dag.
Det er dit øjeblik, nyd det!

Find en behagelig stilling. Træk vejret ind. Pust ud. Og følg mesteren!

AT TRIVES I PERI-MENOPAUSE

HOLISTISK SUNDHEDSMÆSSIG TILGANG

I løbet af hele denne periode i dit liv, gennemgår din krop en mangfoldighed af biologiske og kliniske ændringer. At forstå og identificere disse ændringer så tidligt som muligt, hjælper med at forebygge de gener, de kan forårsage og ordentligt forberede din krop på de kommende år.

4 min
læsning

UGE 1.
AT TRIVES I PERI-MENOPAUSEN MED EN HOLISTISK SUNDHEDSPRAKSIS

af Dr Thierry Haag,
Gynækolog

LÆS MERE

AT TRIVES I PERI-MENOPAUSE MED EN HOLISTISK SUNDHEDSPRAKSIS.


 

HVAD ER PERI-MENOPAUSE?

Peri-menopause er relateret til den periode, der går forud for afslutningen af menstruationscyklussen og som svarer til hormonelle forstyrrelser. Cyklusserne har tendens til at forkortes, selvom det ikke er sjældent at se dem forlænges. Menstruationsblødningens intensitet gennemgår den samme mekanisme, da den enten kan øges eller omvendt formindskes. Husk på, at hvis ægløsningen er dybt forstyrret under peri-menopause, betyder det ikke, at du ikke kan blive gravid. Du skal ikke de vaner, du havde, indtil du når overgangsalderen.

Gennem hele denne periode gennemgår din krop et væld af biologiske og kliniske ændringer. Østrogener produceret af æggestokke, siden din pubertet tørrer gradvist op. I denne periode kan kvinder gennemgå:

 • Hyperøstrogenisme, som forårsager irritabilitet, brystsmerter, vægtøgning samt oppustethed i maven.
 • eller gennem hypoøstrogenisme, som fremkalder hedeture, søvnproblemer, generel træthed, tab af libido og nedsat moral.


   

Da de tidligere spillede en afgørende rolle i mange organers gode sundhedstilstand, påvirker deres udsving næsten hver del af din krop. Dine knogler, dit hjerte, dine bryster, din hjerne, dit kønsorgan-system, din hud, dit hår eller endda dine negle påvirkes af disse naturlige ændringer. At forstå og identificere disse mekanismer så tidligt som muligt hjælper med at forebygge de ulemper, de forårsager, og at forberede din krop ordentligt til de kommende år.

HVER OVERGANGSALDER ER UNIK

Denne fase af peri-menopause, ligesom de følgende faser, varierer enormt afhængigt af den professionelle aktivitet, den sociale demografi, den fysiske og psykologiske sundhed og endda den kliniske familiehistorie hos den enkelte. Hver af jer er unik, og hver af jer vil blive påvirket forskelligt. Derfor er det virkelig vigtigt at få en samtale mellem dig og din praktiserende læge. I dag kan en simpel blodprøve, ud over en regelmæssig og komplet lægeundersøgelse, indikere hvor sandsynligt symptomer er at manifestere sig i nær fremtid. Fordi hver enkelt symptom har en behandling eller en løsning, om den er farmakologisk eller ej, vil tidlig identifikation af ændringer hjælpe dig med at vælge den strategi, der er bedst for dig for at begrænse eller endda undgå uønskede virkninger.

 6 TIP TIL AT HJÆLPE DIG MED AT GENNEMGÅ PERI-MENOPAUSE ROLIGT

Overgangsalderen er ikke en sygdom; Det er en naturlig proces, som enhver kvinde oplever forskelligt. Her er 6 tip til at forbedre dit helbred, selvtillid og velvære.

 1. Sund kost
  Hvad nu hvis peri-menopause var lejligheden til at genopdage fordelene ved sund mad? Varieret og proportionel indtagelse af sund mad vil hjælpe din krop med at tilpasse sig de ændringer, den står over for. En sund kost vil hjælpe dig med at kontrollere vægtøgning. Det vil øge din knogletæthed og hudhydrering, samtidig med at det giver dine knogler mineraler og vitaminer, som de måske mangler. Det vil beskytte dit kardiovaskulære system og også have fordele ved at reducere hedeture og søvnproblemer.
 2. Motion
  Regelmæssig motion sammen med en sund kost vil hjælpe dig med at opretholde en sund vægt. Det hjælper med at mindske hedeture, det reducerer risikoen for hjerte-kar sygdomme, og det har også en gavnlig effekt på knogletæthed og huddensitet. Hvis du ikke er vant til at dyrke fysisk aktivitet, så omgiv dig med andre. Det vil gøre øjeblikket sjovere og vil forbedre både din motivation og engagement.
 3. Hudpleje
  Du kan forbedre din hudensitet og hydrering ved at forbedre dit indtag af fødevarer, der er rige på vitamin E, D og omega 3. Dyrk så meget fysisk motion som muligt og forkæl dig selv med skønhedsbehandlinger tilpasset dine specifikke hudbehov.
 4. Stop de dårlige vaner
  Rygning såvel som alkoholforbrug er forbundet med adskillige kroniske sygdomme. Vi ved også, at rygning bidrager til en tidligere begyndelse af peri-menopause og en længere periode, der fører til overgangsalderen. Det er også blevet konkluderet, at alkoholforbrug har en trigger-virkning på hetetokter, nattesved og søvnproblemer.
  Nogle andre enkle vaner og rutine kan forbedre disse nyeste symptomer. Få timer før sengetid, prøv at stoppe med at drikke alle væsker, især koffein og alkohol. Undgå fysiske øvelser om aftenen og snarere end at tilbringe tid foran dine smartphones og tablets blå lys, prøv at lukke øjnene og meditere.
 5. Dialog
  Overgangsalderen er ikke en sygdom. Du bør kunne tale åbent om det med din partner, familiemedlemmer og med din praktiserende læge. At være omgivet, hørt, forstået og godt rådgivet under denne overgangsperiode fuld af forandringer er afgørende.
 6. Check-op hos lægen
  Peri-menopause er en lejlighed for dig til at lære mere om din krop. Når du bliver ældre, er det tid til at styrke dig selv ved at sikre, at alle de forebyggende tiltag, du kan tage, bliver fulgt op. Det inkluderer alt fra vægt, vulvovaginal undersøgelse, bækken-ultralyd, knogletæthed, levervurdering og mammografi til valg af beskyttelsesmiddel, hvis det er nødvendigt, samt hjerte-kar undersøgelser. Din krop er din mest værdifulde kapital. Som alle andre er den måde, du forvalter den på, afgørende. Overgangsalderen er således den perfekte lejlighed til at investere og positivt styrke din krops viden og generelle sundhed. Gør brug af det!

DR. THIERRY HAAG

GYNÆKOLOG, VICHY SPA

“6 TIP TIL AT FORBEDRE DIT HELBRED, SELVTILLID OG VELVÆRE UNDER PERI-MENOPAUSE”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.