SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uge

2

HVORDAN KAN MAN GENOPFYLDE OG OPSTRAMME SIN HUD?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uge 2

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

HVORDAN KAN MAN GENOPFYLDE OG OPSTRAMME SIN HUD?

Velkommen til 2. uge

DEJLIGT AT VÆRE TILBAGE! VI HÅBER, AT DU HAR HAFT EN GOD UGE. MÅSKE HAR DU ALLEREDE INTEGRERET NYE VANER I DIN RUTINE? HAR DU LAGT MÆRKE TIL SELV DE SMÅ ÆNDRINGER?

HER ER VORES 3 MÅL FOR UGEN

 • FORSTÅ HVORFOR HUDEN MISTER FYLDE OG BLIVER MERE RYNKET
 • INTEGRER NEMME ANSIGTSØVELSER 3 GANGE OM UGEN
 • VÆLG EN TILPASSET KOST

HVORFOR MISTER HUDEN FYLDE? HVORFOR ER RYNKER MERE SYNLIGE?

HUD & EKSPOSOME - Miljø, livsstil og hormonelle variationer.

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker er specialiseret i medicinsk dermatologi, hudkræft samt kosmetisk dermatologi.

Bliv klogere på hvordan hormonelle variationer påvirker huden i peri-menopausen (under overgangsalderen), og hvordan du giver din hud den næring, som den har brug for. 

Bliv klogere på hvordan hormonelle variationer påvirker huden i peri-menopausen (under overgangsalderen), og hvordan du giver din hud den næring, som den har brug for. 

LØSNINGEN FRA VICHY

For at imødekomme specifikke hudbehov i peri-menopausen skabte Vichy Laboratoires NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE EN SERUM & CREME-PROTOKOL.

Testet under dermatologisk kontrol. Dens effektivitet er blevet testet på kvinder i overgangsalderen gennem et kosmetoklinisk studie. Testet på sensitiv hud.

UGE 2.
PERI-MENOPAUSE DAG-OG NATCREMER

af Frédérique Labatut,
Leder af Vichy Laboratoires

LÆS MERE

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE DAG-OG NATCREMER

I 30 år har Vichy været involveret i forskning om overgangsalderen og hud og er blevet en pioner inden for hudpleje til overgangsalderen.

For at genopbygge din hud og kompensere for daglig tab af hyaluronsyre, er vores protokol til hudpleje i peri-menopause beriget med hyaluronsyre.

Påfør NEOVADIOL Peri-Menopause Dag- eller Natcreme efter dit serum.

Hver formel er lavet med en duo af Proxylane og Cassia-ekstrakt for at kompensere for synlige virkninger af hormonelle variationer på huden, og de er beriget med hyaluronsyre for at genopfylde huden.

 • NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE DAGCREME:
  En let dagscreme til forbedring af hudens elasticitet +22% (1)

   
 • Neovadiol Peri-Menopause Natcreme:
  Giver fyldigere og revitaliseret hud. Huden er øjeblikkeligt nedkølet -2,7 °c (2)

(1) Instrumental test, 40 personer (2) instrumental test, 24 kvinder 45 sekunder efter påføring.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AF VICHY LABORATOIRES

“LAD OS FOKUSERE PÅ NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE DAG- OG NATCREMER. FORMLERNE ER BERIGET MED HYALURONSYRE.”

RENS

1

3-i-1 Rensepleje

PURETÉ THERMALE
3-i-1 Rensepleje

Udforsk

2

Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

Udforsk

3

Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause Dagcreme til Normal/Komb. Hud

Udforsk

4

Peri-Menopause Natcreme

NEOVADIOL
Peri-Menopause Natcreme

Udforsk

BESKYTTELSE

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Udforsk

NULSTIL DINE VANER MED ET NYT ANSIGTSRITUAL

Ansigtet har 57 muskler, der skal stimuleres eller slappes af. Som ansigtsritual-instruktør kombinerer Aurelia del Sol åndedrætsøvelser, massage og akupressur for en smuk hud dag efter dag.
Det er dit øjeblik, nyd det!

Find en behagelig stilling. Træk vejret ind. Pust ud. Og følg mesteren!

AT TRIVES I PERI-MENOPAUSE

HOLISTISK SUNDHEDSMÆSSIG TILGANG

I løbet af denne periode gennemgår din krop en mangfoldighed af biologiske og kliniske ændringer. At forstå og identificere disse ændringer så tidligt som muligt hjælper med at forebygge de gener de forårsager og at forberede din krop ordentligt til de følgende år.

3 min
læsning

UGE 2.
VÆLG EN TILPASSET DIÆT PÅ PERI-MENOPAUSE

Af Veronica di Nardo,
Ernæringsfysiolog

LÆS MERE

TILPASSET KOST VED PERI-MENOPAUSE

HVORFOR TILPASSE SIN KOST VED PERI-MENOPAUSE?

Under peri-menopause bruger kroppen energi på en anden måde og har behov for mindre dagligt indtag. Den mister muskelmasse, og vægtøgning og fedtfordeling udvikler sig. Da vi alle er unikke, vil vores krop reagere på sin egen måde på hormonelle variationer.

Derfor vil jeg gerne henlede din opmærksomhed på løsninger, som en sund kost kan tilbyde, for at forebygge vægtøgning, men også på, hvordan det kan hjælpe dig med at mindske andre menopausale effekter såsom: hedeture, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, ældning af huden, hjertesygdomme eller knogletab.

Meget enkle værktøjer kan hjælpe dig til at opleve mere ro i denne periode. Lad os starte med universelle tips, der passer til os alle!

 • Spis sunde fødevarer til hvert måltid:
  • Prøv at spise mindst 5 portioner frugt og grøntsager om dagen.
  • Vitaminerne C, D, K og calcium anbefales til korrekt vedligeholdense af knoglesunhed. Disse kan findes hovedsageligt i fisk, frugt og grøntsager.
 • Undgå alkohol og koffein, og vælg fødevarer, der er lavt i tilsat sukker, mættet fedt og natrium.
 • Gør vand til din bedste allierede ved at drikke mindst 1,5 liter pr. dag.
 • Lav dagligt fysiske øvelser.

Disse vaner vil ikke kun forhindre vægtøgning, men de vil også være til gavn for kroppens største organ: din hud.

HVORDAN ØGER MAN KOLLAGEN OG HYALURONSYRE-SYNTESEN MED ERNÆRING?

På grund af fald i østrogenniveau og øget kortisol bliver rynker mere synlige, og huden mister sin elasticitet. Men visse fødevarer kan reducere disse virkninger.

 1. Kollagen er lavet af forskellige aminosyrer, men Glycin, Prolin og Lysin er dem, vi finder i højere proportioner. De vil øge kollagenproduktionen i huden og forhindre hudens aldring. Du finder dem i animalske proteiner som mejeriprodukter, æg eller skaldyr, men også i grøntsager som quinoa og svampe.
 2. Omga 3 vil også beskytte dig mod tørhed, betændelse, kløende hud eller endda solskader. Du kan finde det i laks, nødder, ørred eller hørfrø, rapsolie eller sojabønner.
 3. C-vitamin er grundlæggende for kollagensyntese. Du vil finde det i alle citrusfrugter, såsom appelsiner, citroner eller mandariner, men også i stor mængde til kiwier, jordbær eller andre grønne grøntsager såsom broccoli og spinat.
 4. Rige kilder til D-vitamin, der findes i fedtfisk som ørred eller hvide svampe, forhindrer tørhed i hud og vil stimulere celledeling i din hud.
 5. Der er en tæt sammenhæng mellem sukker og visse fødevareforarbejdningsmetoder med hudens aldring. Mekanismerne er relateret til "Advanced Glycation End"-produkter (AGESs) i huden - deres ophobning fremskynder hudens aldring. Vælg de rigtige kulhydrater!
  • Prioriter fuldkorn og mad med lavt sukkerindhold.
  • Undgå stegt, grillet eller bagt mad og prioriter kogt, dampet eller rå mad
 6. Mineraler som kobber, silicium, mangan og jern er også nødvendige for kollagensyntese. De findes i lever, østers, spinat, bælgfrugter og rødt kød. Da anti-næringsstof (for det meste fundet i grøntsager) reducerer absorptionen af ​​mineraler, kan du deaktivere deres virkning ved at blødgøre eller koge maden, før du spiser.

FORDELENE VED EN TILPASSET KOST PÅ MENOPAUSE-SYMPTOMER

Som jeg sagde i begyndelsen, vil en sund kost ikke kun forbedre udseendet af din aldrende hud, men det kan også mindske symptomerne på overgangsalderen. Her er nogle tips til at undgå hedeture, en af de mest almindelige symptomer under overgangsalderen.

 1. Antioxidanter som C -vitamin og E kan reducere vasomotoriske symptomer, såsom hedeturer, mens de forbedrer immunsystemet.
 2. Undgå store måltider og krydret- eller syrlige fødevarer inden sengetid. Dette vil forhindre hedeturer og sikre en bedre nattesøvn.
 3. Og for at øge dine chancer for en rolig nattesøvn, skal du undgå koffein og alkohol, især sent på eftermiddagen, og forsøge at stoppe med at drikke væsker et par timer før sengetid.

VERONICA DI NARDO

ERNÆRINGSEKSPERT

“UNDER PERI-MENOPAUSE BRUGER KROPPEN ENERGI PÅ EN ANDEN MÅDE. HVER KVINDE ER FORSKELLIG, OG KROPPE REAGERER PÅ DERES EGEN MÅDE PÅ DISSE ÆNDRINGER. LAD OS STARTE MED NOGLE TIPS, SOM ER NYTTIGE FOR ALLE I PERI-MENOPAUSE.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.