SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uge

1

ALT, DU HAR BRUG FOR AT VIDE OM POST-MENOPAUSE

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uge 1

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

ALT, DU HAR BRUG FOR AT VIDE OM POST-MENOPAUSE

Velkommen til dit Menocoach-program.

TILLYKKE! DU ER I GANG MED MENOCOACH POST-MENOPAUSE PROGRAMMET!

FOR DENNE FØRSTE UGE, LAD OS STARTE MED 3 MÅL

 • FORSTÅ HVAD POST-MENOPAUSE ER
 • NULSTIL DIN DAGLIGE HUDPLEJEPROTOKOL
 • PRØV AT UDFØRE ANSIGTSMASSAGE-RUTINE 3 GANGE FOR AT BOOSTE DIN HUD.
Se videoen

HVAD ER POST-MENOPAUSE?

KVINDERS SUNDHED

Bestyrelsesmedlem af International Menopause Society (IMS), Dr. Marla Shapiro, er en læge med særlig interesse i kvinders sundhed.

Lær mere om post-menopause symptomer og hvordan de påvirker krop og sind.

HVORDAN PÅVIRKER HORMONELLE ÆNDRINGER DIN HUD?

HUD & EKSPOSOME: miljø, livsstil og hormonelle variationer
 

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker, er specialiseret i medicinsk dermatologi, hudkræft samt kosmetisk dermatologi. 

Opdag, hvad påvirkningerne af hormonelle variationer på huden er i post-menopausen og hvordan man beskytter sin hud hver dag.

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE PROTOKOL

LØSNINGEN FRA VICHY

For at imødekomme specifikke hudbehov efter overgangsalderen har Vichy Laboratoires skabt NEOVADIOL POST-MENOPAUSE SERUM & CREME-PROTOKOL. Klinisk vurderet af dermatologer og effektivitetstestet på post-menopausale kvinder. Testet på sensitiv hud.

UGE 1.
MIN HUDPLEJEPROTOKOL
EFTER OVERGANGSALDEREN

af Frédérique Labatut,
Leder af Vichy Laboratoires

LÆS MERE

MIN HUDPLEJEPROTOKOL EFTER OVERGANGSALDEREN

NEOVADIOLs formler er beriget med en kraftfuld blanding af aktive ingredienser, der passer til din specifikke huds behov i post-menopause.

For at kompensere for det synlige tab af kollagen på grund af østrogen- og kortisolvariationer under overgangsalderen, kombinerer NEOVADIOL-serum- og cremeformler en kraftfuld duo af Cassia-ekstrakt og Proxylane af vegetabilsk oprindelse, som er kendt for at give din hud en spændstigere struktur.

For at kompensere for lipidtab formuleres vores post-menopause hudplejeprotokol til efter overgangsalderen med omega 3-6-9 for at give næring til din hud.

TRIN 1 - RENS

VICHY PURETÉ THERMALE 3-I-1 RENSEMÆLK

Den renser urenheder og forureningspartikler, fjerner makeup fra ansigt og øjne, og efterlader huden med en frisk følelse og komfortabel uden at udtørre.

TRIN 2 - KORRIGER

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

Det genaktiverer 3 hudmekanismer: fylde, pigmentpletter, udstråling

 1. -13% Slap hud (1)
 2. -22% pigmentpletter (2)
 3. Hudens udstråling er forbedret med en fornyet og sund glød 
 4. Hudens rynker er reduceret
 5. +14% Radiance(1)

TRIN 3 - BEVAR DAGLIG FUGT OG EN BEROLIGENDE EFFEKT

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE DAG-OG NATCREMER

Genaktiverer hudens mekanismer efter overgangsalderen:

 

 • -25% slap hud (3)
 • -50% tør hud (3)
 • -28% wrinkles (5)

TRIN 4 - BESKYT DIN HUD DAGLIGT

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF50+ er det vigtigste og et nødvendigt sidste trin i din daglige hudplejerutine, året rundt. Den lette, åndbare tekstur kombineret med avanceret solbeskyttelsesteknologi, giver en ensartet usynlig dækning, der ikke efterlader hvide mærker eller en klistret fornemmelse. 

(1) Klinisk scoring - 42 kvinder efter 2 måneder, (2) Instrumentel test - reduktion af mørke pletter - 41 kvinder efter 2 måneder, (3) Klinisk scoring på 219 kvinder efter 3 måneder ved brug af Neovadiol post-menopause cremer.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AF VICHY LABORATOIRES

“FIND DEN RETTE PROTOKOL UNDER POST-MENOPAUSEN MED DE RETTE AKTIVE INGREDIENSER FOR AT FORBEDRE DIN HUDS KVALITET”

RENS

1

3-i-1 Rensepleje

PURETÉ THERMALE
3-i-1 Rensepleje

Udforsk

2

Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

Udforsk

3

Post-Menopause Dagcreme

NEOVADIOL
Post-Menopause Dagcreme

Udforsk

4

Post-Menopause Natcreme

NEOVADIOL
Post-Menopause Natcreme

Udforsk

BESKYTTELSE

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Udforsk

NULSTIL DINE VANER MED ET NYT ANSIGTSRITUAL

Ansigtet har 57 muskler, som skal stimuleres eller afslappes. Som instruktør i ansigtsgymnastik kombinerer Aurelia del Sol åndedrætsøvelser, massage og akupressur for at opnå smuk hud dag efter dag. Det er dit øjeblik, nyd det!

Find en behagelig stilling. Træk vejret ind. Pust ud. Og følg mesteren!

AT TRIVES I POST-MENOPAUSE

HOLISTISK SUNDHEDSPRAKSIS.

I hele denne periode gennemgår din krop en række biologiske og kliniske ændringer. At forstå og identificere disse ændringer så tidligt som muligt hjælper med at forebygge de ubehag, de forårsager, og at forberede din krop ordentligt på de følgende år.

3 min
læsning

UGE 1:
AT TRIVES I POST-MENOPAUSE MED ET HOLISTISK SUNDHEDSPRAKSIS

af Dr Thierry Haag,
Gynækolog

LÆS MERE

AT TRIVES I POST-MENOPAUSE MED EN HOLISTISK SUNDHEDSPRAKSIS

HVAD ER POST-MENOPAUSE?

Post-menopause er den periode, der starter et år efter den sidste menstruation. På dette tidspunkt er æggestokkene ophørt med at frigive æg og producere det meste af deres østrogen.

Symptomer oplevet før overgangsalderen vil nu variere i forhold til styrke, intensitet eller hyppighed. For nogle af jer kan de aftage, mens de for andre kan føles stærkere. Det kan endda ske, at symptomer, som aldrig før er oplevet før overgangsalderen, pludselig viser sig i denne nye fase, som du går ind i. Den største forskel mellem peri-menopause og post-menopause er, at den sidstnævnte vil vare resten af dit liv. Derfor skal ændringer i din krop forstås over en meget længere periode. Uanset om det er for at forebygge kortsigtede, mellemlange eller langsigtede konsekvenser, er grundige og regelmæssige konsultationer med en læge afgørende for at kunne håndtere dette nye afsnit i dit liv, som er helt naturligt, på en sikker og selvsikker måde.
 

KORTVARIGE KONSEKVENSER

Kortvarige konsekvenser er normalt, men ikke altid, dem, du oplevede under peri-menopause. Natsved, hedeturer, søvnproblemer eller tab af libido i denne fase, er uforudsigelige og vil fortsat påvirke dig anderledes fra tid til anden. I nogle tilfælde er ikke-farmakologiske behandlinger (sund kost, motion, urter, ophør med alkohol og tobak osv.) ikke nok. I dette tilfælde kan en snak med din praktiserende læge føre til, at du vælger hormonel erstatningsterapi (HRT), som kan være meget nyttigt for nogle.

KONSEKVENSKER PÅ MELLEMLANG SIGT

 • Fedtfordeling

For at kompensere for tabet af østrogen, som produceres af æggestokkene, stimulerer kroppen binyrerne, som øger fedtvævet, hvorfra østrogener produceres. Derfor observerer vi ofte en fordeling af fedt især i mave- og balleområdet. Men fortvivl ikke, en sund, varieret og proportionel kost vil hjælpe din krop med at tilpasse sig disse ændringer, så du vil føle dig bedre og sundere.

 • Genitourinære lidelser

Tab af østrogener fører sommetider til vulvovaginal atrofi med konsekvenser såsom tørhed og ubehag i skeden, hyppige og pludselige trang til at tisse og endda nogle gange til stressinkontinens (lækage af urin under fysisk aktivitet). Skedens flora kan også påvirkes af disse ændringer og dermed øge risikoen for at få svampeinfektioner, vaginose eller lichen planus. Heldigvis kan specifikke øvelser og dermatologiske behandlinger forebygge alle disse virkninger. I de fleste tilfælde vil god forebyggelse og regelmæssig opfølgning give alle de redskaber, du har brug for.

 • Hudens aldring og lidelser

30% af hudkollagen går tabt i de første fem post-menopausale år. Dette vil direkte påvirke din hud, hår og negle. Du kan dog øge spændstigheden og hydreringen af ​​din hud ved at forbedre dit indtag af fødevarer rig på vitamin E, D og Omega 3. Du kan også træne så meget du kan og du kan belønne dig selv med skønhedspleje, der drastisk reducerer disse ændringer.

LANGSIGTEDE KONSEKVENSER

 • Muskuloskeletale problemer

Muskuloskeletale symptomer, der er kendetegnet ved rygsmerter, brud fra mindre traumer, nedsat højde og mobilitet er almindelige på grund af osteoporose. I dag er osteoporose let at forhindre. Hyppig fysisk træning sammen med et ordentligt indtag af calcium og D-vitamin kan undgå de fleste risici. I tilfælde af at dette ikke er nok, findes der stadig nogle meget specifikke behandlinger.

 • Kardiovaskulære sygdomme

Østrogener spiller en afgørende rolle i beskyttelsen af ​​hjertet og det kardiovaskulære system. Efterhånden som deres niveau falder, øges risikoen for højere blodtryk, dårligt kolesterol og slagtilfælde. Den bedste måde at forhindre dig i disse risici er at have en sund kost, regelmæssig træning og opgive dårlige vaner som tobak og alkohol.

For hvert symptom er der en løsning - enten farmakologisk eller ej. Og fordi hver af jer er unikke, vil disse løsninger helt afhænge af dine specifikke behov og dit temperament. Uanset det valg, du træffer, skal det individualiseres - og dette er, hvad du vil finde ud af med den fortsatte vejledning og støtte fra din behandler.

DR. THIERRY HAAG

GYNÆKOLOG, VICHY SPA

“POST-MENOPAUSE ER ET PERMANENT STADIE. DERFOR SKAL ÆNDRINGER PÅ DIN KROP FORSTÅS OVER EN MEGET LÆNGERE PERIODE.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.