SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uge

4

HVORDAN KORRIGERES PIGMENTPLETTER?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uge 4

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

HVORDAN KORRIGERES PIGMENTPLETTER?

VELKOMMEN TIL 4. UGE!

HVORDAN HAR DU DET I DAG? ER DU KLAR TIL AT STARTE PÅ VORES SIDSTE UGE?

HER ER VORES 3 MÅL FOR UGEN:

  • FORSTÅ HVAD PIGMENTPLETTER ER!
  • FIND ET MIG-ØJEBLIK HVER UGE TIL AFSLAPNING
  • LÆR HVORDAN DU BOOSTER DIN NATURLIGE GLØD OG UDJÆVNER DIN HUDTONE

HVAD ER PIGMENTPLETTER, OG HVORDAN UNDGÅS DE?

HUD & EKSPOSOME - MILJØ, LIVSSTIL OG HORMONELLE VARIATIONER

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker, er specialiseret i medicinsk dermatologi, hudkræft samt kosmetisk dermatologi.

Opdag, hvilke virkninger hormonelle variationer har på huden i postmenopausen, og hvordan man kan korrigerer pigmentpletter.

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE PROTOKOL

LØSNINGEN FRA VICHY

For at imødekomme specifikke hudbehov i postmenopausen har Vichy Laboratoires skabt NEOVADIOL POST-MENOPAUSE SERUM & CREME-PROTOKOL.

Testet under dermatologisk kontrol. Dens effektivitet er blevet testet på kvinder i overgangsalderen gennem et kosmetoklinisk studie. Testet på sensitiv hud.

UGE 4.
REDUCER PIGMENTPLETTER
MED MENO 5 BI-
SERUM OG UV AGE
DAILY

af Frédérique Labatut,
Leder af Vichy Laboratoires

LÆS MERE

KORRIGER pigmentpletter MED MENO 5 BI-SERUM OG CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY

Ved overgangsalderen ændrer kronologisk aldring, UV-eksponering og hormonel variation din hudantioxidative beskyttelse. pigmentpletter forekommer mere synlige.

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

For at korrigere pigmentpletter skal du anvende Neovadiol Meno 5 Bi-Serum morgen og aften før din creme. Ryst godt inden brug. Serumformlen er beriget med antioxidativt niacinamid, vitaminer CG&E for at genstarte udstråling og glycolsyre for at give intensiv næring og forbedre hudens udstråling.

  • -22% pigmentpletter (1)

(1) Instrumental test - pigmentpletter størrelsesreduktion - 41 kvinder efter 2 måneders

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF 50+

For at forhindre deres udseende skal du bruge en daglig UVA- og UVB-solbeskyttelse.

Mere end 80% af aldringstegn er forårsaget af daglige UV-stråler og forurening (2). Capital Soleil UV Age Daily er en avanceret høj beskyttelses ansigts SPF50+ med en vandig tekstur, der hjælper med at beskytte huden mod skaderne af UV-stråling og forurening, mens de er målrettet arbejder mod eksisterende tegn på fotoaldring.

Det er det essentielle sidste trin i din daglige hudplejerutine, hele året rundt. Den lette, åndbare konsistens kombineret med bredspektrede solbeskyttelsesfiltre giver ensartet usynlig dækning, der ikke efterlader hvide mærker eller en klistret fornemmelse. 

(2) Flament, F. et al. (2013) Effect of the sun on visible clinical signs of ageing in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and invest. dermatology. 6: 221 - 232.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AF VICHY LABORATOIRES

“LAD OS FOKUSERE PÅ NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM. DENS FORMEL ER BERIGET MED NIACINAMID (VITAMIN B3), VITAMINER CG OG E OG GLYKOLSYRE.”

RENS

1

3-i-1 Rensepleje

PURETÉ THERMALE
3-i-1 Rensepleje

Udforsk

2

Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Menopause Meno 5 Bi-Serum

Udforsk

3

Post-Menopause Dagcreme

NEOVADIOL
Post-Menopause Dagcreme

Udforsk

4

Post-Menopause Natcreme

NEOVADIOL
Post-Menopause Natcreme

Udforsk

BESKYTTELSE

5

UV Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV Age Daily SPF50+

Udforsk

ANSIGTSMASSAGE TIL AT TAGE ET ØJEBLIK TIL DIG SELV.

Ansigtsmusklerne består af 57 muskler, der har brug for at blive stimuleret eller afslappet. Ansigtsritual-instruktøren, Aurelia del Sol, kombinerer åndedrætsøvelser, massage og akupressur. Det er dit øjeblik, tag det!

Find en behagelig stilling. Træk vejret ind. Pust ud. Og følg mesteren!

AT TRIVES UNDER POST-MENOPAUSE

HOLISTISK SUNDHEDSPRAKSIS

I løbet af hele denne periode gennemgår din krop en mangfoldighed af biologiske og kliniske ændringer. At forstå og identificere disse ændringer så tidligt som muligt hjælper med at forhindre de besværligheder, de forårsager, og at forberede din krop ordentligt på de følgende år.

3 min
læsning

UGE 4. 
HVORDAN UNDGÅR MAN STRESS OG ANGST

af Dr Thierry Haag,
Gynækolog

LÆS MERE

HVORDAN MAN UNDGÅR STRESS OG ANGST

Selvom nogle mennesker kan opleve humørændringer på grund af hormonelle ændringer, vil flertallet føle sig stressede og ængstelige under overgangsalderen. Der er mange årsager til dette, men da stress har en betydelig indvirkning på dit helbred, hvis det er vedvarende, bør det behandles som endnu et symptom. Her er nogle få tips til at forbedre dit velbefindende under dette naturlige skridt i dit liv.

Manglen på østrogener kan direkte påvirke dit humør. I nogle tilfælde kan overgangsalderen føre til hypertyreoidisme, som vi ved har en stærk indvirkning på angst. Men oftere skyldes stress søvnforstyrrelser. Nogle gange forværres søvnproblemerne af hedeture, og kan være den primære årsag til din stress.

Vedtag sunde vaner

Overgangsalderen er en god mulighed for at genoverveje dine sundhedsmål og genopdage fordelene ved sund kost. Varieret og proportioneret sund kost vil hjælpe din krop med at tilpasse sig de ændringer, den står overfor. Det vil beskytte dit kardiovaskulære system og have fordele ved at reducere hedeture og søvnproblemer.

Et par timer før sengetid, forsøg at undgå at drikke væsker, især koffein og alkohol. Undgå fysisk træning om aftenen, og i stedet for at tilbringe tid foran din smartphone og tablets blå lys, forsøg at lukke øjnene og meditere.

Angst er dog ikke nødvendigvis relateret til hormonelle ændringer. Vi ved, at overgangsalderen ofte sammenfalder med livsændringer. Teenagebørn at håndtere eller børn, der flytter hjemmefra, ældre forældre, karriereændringer eller problemer med partneren, kommer alle sammen med vægtøgning, rynker og hårafbrydelse eller tab af libido. At være opmærksom på din egen aldring, mens du håndterer store livsændringer, er bestemt ikke let at håndtere.

Start samtalen

Generelt set er den bedste måde at forebygge tab af selvtillid og isolation på, at være omgivet af andre. At kunne tale om det, enten med din praktiserende læge, dine venner eller din partner, er forudsætningen for et værdifuldt skridt frem. At tage sig tid til at forstå, hvad der sker med dig, vil tillade dig at uddanne dig selv og din omgangskreds. Du vil derefter opdage, at det ikke er andet end en naturlig fase i en kvindes liv, som kommer med mange nye perspektiver.

DR. THIERRY HAAG

GYNÆKOLOG, VICHY SPA

“FORDI STRESS HAR EN BETYDELIG INDVIRKNING PÅ DIN SUNDHED, HVIS DET ER VEDVARENDE, SKAL DET BEHANDLES SOM ANDRE SYMPTOMER.“

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.