OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hvad er overgangsalderen? Det er bare endnu et skridt på en lang rejse! Overgangsalderen kan rejse mange spørgsmål og overvejelser. Find svarene på dine spørgsmål, og få råd fra artikler skrevet af vores eksperter

menotalk banner

Svar fra overgangsalder-eksperter

Vi har konsulteret os med eksperter fra forskellige områder, for at kunne give dig den mest opdaterede og grundige information om overgangsalderen.

Agnieszka
DIÆTIST

v_expert-nutritioniste.jpg

Dr. Agnieszka Szmurło

Uddannet diætist med speciale i ernæringsmæssig behandling af overvægt, fedme, kostrelaterede sygdomme, samt etablering af sunde spisevaner hos småbørn og brug af kost som støtte til behandling af hudsygdomme.

AGNIESZKAS ARTIKLER

karolina
DERMATOLOG

v_expert-karolin.jpg

Dr. Karolina Kopeć

Specialist i dermatologi og venerologi
Læge med speciale i æstetisk medicin i Wroclaw, Polen.

KAROLINAS ARTIKLER

Anne
DERMATOLOG

v_expert-anne.jpg

Dr. Anne Le Pillouer

Dermatog og veneolog med speciale i laserkirurgi, har gennemført flere kliniske undersøgelser, samt er medlem af forskningsgrupper og -sammenslutninger

ANNES ARTIKLER

Lorraine
GYNÆKOLOG

v_expert-lorraine.jpg

Dr. Lorraine Maitrot

Gynækologisk endokrinolog.
Hun har klinisk ekspertise i behandling af endokrine gynækologiske lidelser, især perimenopausal overgangsalder og overgangsalder.

LORRAINES ARTIKLER

Bliv klogere på huden

Du vil opleve mange forskellige ting i overgangsalderens tre faser, men de første tegn vil du se på din hud.

Kom tættere på

De forandringer, du kan se og mærke på din hud, er resultatet af mange hormonelle variationer. Den tidligere hormonbalance skifter nu mod en anden type balance, og der findes tips, løsninger og produkter, der kan hjælpe din hud gennem forandringen.

Læs mere om huden

v_skin