NEW  VI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE  LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

Vichy forpligter sig til at hemmeligholde de persondata, som du fremsender via denne formular. De personlige data, som indsamles via denne formular, behandles elektronisk af Vichy og har alene til formål at administrere din registrering og forbrugernes tilkendegivelser. I forbindelse med denne behandling accepterer jeg, at mine data overføres til datterselskaber uden for EU, som ikke alle råder over et passende beskyttelsesniveau med hensyn til datalovgivning og friheder.

Du har ret til at få adgang til, anmode om korrektion og sletning af de data, der vedrører dig. Du kan til enhver tid udnytte denne ret ved at sende en mail til  [email protected]

Du kan til enhver tid læse vores politik vedrørende beskyttelse af persondata samt vores ansvarsfraskrivelse.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge Night, inspireret af naturen

 • favoris
Slow Âge Night, inspireret af naturen
Slow Âge

MORGENDAGEN STARTER I DAG... og i nat. Og Slow Âge Night creme & maske starter med inspiration fra naturen. For at kunne give din hud den optimale beskyttelse mod de ydre faktorer, der kan påvirke din hud og give aldringstegn før tid, har vi udvalgt de bedste ingredienser inspireret af naturen. Så kan din skønhed blomstre indefra, og din aldring kan ske i et naturligt tempo med den rigtige beskyttelse.

Beskyt og restituer din hud

Når din hud skal beskyttes mod urban ageing, som fx UV-stråling, luftforurening og stress, er det vigtigt at styrke din hud både om dagen og om natten.

Et boost fra naturen

For at stimulere og styrke hudens naturlige antioxidant-forsvar imod eksterne påvirkninger er Slow âge Night med naturlig Resveratrol særligt interessant. Resveratrol kender vi fra bl.a. fra vindruer, og ingrediensen er kendt for sin dokumenterede anti-age effekt. I Slow Âge Night indgår Resveratrol i en 100 % naturlig udgave.

Få en hud i balance

Andre vigtige ingredienser i Slow Âge-serien er bifidus, kendt fra mælkeprodukter, som hjælper med at forskønne huden ved at styrke og lindre sensitiv hud. Slow Âge Night indeholder desuden ekstrakt fra Baïcalin-roden og niacinamide (Vitamin B3) og reducerer, nat efter nat, synligheden af fine linjer og pigmentering.

Og resultaterne?

Resultaterne er ikke til at tage fejl af. Lad blot Slow âge Night vise dig, hvad den kan, og efter kort tid vil du både se og mærke en tydelig forskel på din hud.

Lige efter påføring vil din hud føles velfugtet, blød og behagelig. Allerede næste morgen vil din hud føles frisk og med en strålende og sund glød. Og efter bare 4 uger vil du opleve din hud glattere og med mindre synlige fine linjer. Nat efter nat reduceres synligheden af pigmentering.

Så hvis du gør, hvad du kan for at reducere stress og andre faktorer om dagen, skal Slow Âge Night-cremen nok gøre resten for dig i løbet af natten. Og så kan du se frem til en stærkere og mere strålende hud. Hver dag.

Se Vichy's Slow âge Night her

Sov godt, Vichy

Vores ikoniske produkt

 • 24767Slow Âge Night (Natcreme og maske)00NewSLOW ÂGEFACE CAREAnsigtsmaskeAnti age-pleje

  Nyhed

  Slow Âge Night (Natcreme og maske)
 • 21011Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)
  4.37SLOW ÂGEFACE CAREDagcremeAnti age-pleje
  DBA 2017
  Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)
 • 23083Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)00SLOW ÂGEFACE CAREDagcreme
  Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)
 • 23084Øjencreme mod aldringstegn under udvikling00SLOW ÂGEFACE CAREØjencreme
  Øjencreme mod aldringstegn under udvikling
 • Mest læste

  Skin cure - burde du gøre det?

  EKSPERTERNES SVAR

  Skin cure - burde du gøre det?

  Vækkeuret ringer, og dagens første lys i dansende
  nuancer af lysegrå falder ind af soveværelsevinduet
  for at lade dig vide, at en ny dag er på vej.
  Da du springer ud af sengen og begiver dig mod
  garderoben for at vælge dagens outfit er du allerede
  lysvågen, for igen i dag er to-do listen lang.

  læs artiklen

  go to top